All Inclusive

Slip for den evindelige søgen efter gode spisesteder og brug istedet mere tid med dem du holder af!

Overvældende buffeter, kølig is, lækre søde sager og forfriskende drikkevarer er alltid lige i nærhedens – All Inclusive med Nazar betyder at hele famillien kan finde noget de kan lide. All Inclusive er:

  • Let, da alle i familien kan spise eller drikke når de vil.
  • enkelt, da du bare kan lade tegnebogen være på hotelværelset.
  • billigt, du har betalt på forhånd og får ingen dyre overraskelser bagefter.

Vi har delt denne side op i tre kategorier: Børnenes All Inclusive, Prisvenlig All Inclusive samt À la carte- og temarestauranter, for at hjælpe dig med at navigere i det store udbud af All Inclusive. Du kan også finde information om hvad All Inclusive indebærer på vores forskellige Collections samt finde inspiration i både film og billeder. Bon appétit!

All Inclusive på vores forskellige Collections

Vi har delt vores hoteller ind i fire forskellige kollektioner for at gøde det lettere for dig at vælge. Hvad du kan forvente dig af All Inclusive-programmet på de respektive hoteller afspejles af hvilken af disse kollektioner hotellet indgår i , og ligeledes i hvor mange N hotellet har.

Børnenes All Inclusive

Her må børnene selv bestemme! De har deres egne buffetter med alle yndlingsretterne som pizza, pasta, is og vafler. De har sågar deres egne afdelinger i restauranterne med lave og farvestrålende bord og stole, hvor de kan nyde maden sammen med deres nye venner fra børneklubben! 

All Inclusive på Aqua Paradise i Nessebar, Bulgarien

Spis så meget du vil!

Friske buffeter i hovedrestauranten, drikkevarer og snacks ved poolen, kølige drinks og lækker is - på Aqua Paradise i Nessebar, Bulgarien er der noget for hele familien. Det er helt perfekt, da det jo er vigtig med ny energi til det aktive liv i vandlandet!

Meget All Inclusive for få penge

Vi har All Inclusive for alle pengepunge, så også på de mindre byhoteller kan du få All Inclusive. Morgenmad, frokokst, aftensmad og snacks indgår, samt alle lokale drikkevarer, både med og uden alkohol. Tal om en let måde at holde ferie på!

All Inclusive på Pegasos World i Side, Tyrkiet

Altid tæt på mad

Kæmpe buffeter, frokost i snackbaren ved poolen, soft ice (sågar også laktosefri), drikkevarer og meget mere – det hele betalt hjemmefra!

À la carte-og temarestauranter

Forkæl dig selv og besøg en af à la carte- eller temarestauranter, hvor du kan bestille fra menukortet og få maden serveret ved bordet. På nogle hoteller indgår et eller flere besøg i All Inclusive-programmet.