All Inclusive med Nazar

Undgå den evige jagt efter gode restauranter og spendér mere tid med dem du holder af!

Overvældende buffeter, kølende is, dessertborde der får munden til at løbe i vand, afkølede drikkevarer i nærheden - All Inclusive med Nazar indebærer at hele familien finder noget de kan lide, stort set når som helst.

Her får du både kvalitet, variation og wow-faktor!

  • All Inclusive er smidigt, fordi alle i familien kan spise eller drikke når de vil.
  • All Inclusive er nemt, fordi du kan efterlade pungen på hotelværelset.
  • All Inclusive er billigt, du betaler på forhånd og får ingen dyre overraskelser bagefter.
Familiefavoritterne

Nazar Collection er vores mest populære hoteller, hvor de fleste af vores gæster vælger at bo. Maden er god og varieret, og der er noget for hele familien.

alt

Hotellerne har egne afdelinger for børn med børnetilpasset meny og lave og farverige borde og is indgår store dele af dagen. Alle lokale drikkevarer ingår og der findes et par eller flere à la carte-restauranger som kan besøges ved tilgængelighed.

MERE OM NAZAR COLLECTION
Vores mest luksuriøse hoteller!

Premium Collection er vores mest luksuriøse hoteller, og maden er i en klasse for sig. Kvaliteten på råvarerne og personalets tilberedning af maden er i særklasse og resulterer i helt fantastiske smagsoplevelser.

Du kan få mad og drikke i princip hele døgnet og listen af drikkevarer inkluderer både lokale og importerede mærker. Her finder man også flere à la carte-restauranter at vælge i mellem. At bo på et Premium-collection hotel medfører luksus på det luksuriøse niveau!

MERE OM PREMIUM COLLECTION
All Inclusive for alle

I denne kategori finder du et bredt udvalg af bade- og byhoteller med noget for alle. Standarden på All Inclusive-programmet på vores Holiday Collection-hoteller afhænger af, hvor mange N hotellet er tildelt.

Her findes udover buffeterne og de lokale drikkevarer nogle gange snaks og is mellem måltiderne og på de hoteller med mange N findes ofte flere tema-restauranter at vælge imellem. Med andre ord, desto flere N på et hotel desto rigere All Inclusive sortiment kan der forventes.

MERE OM HOLIDAY COLLECTION

Stort à la carte-udbud

Her kan du "gå ud og spise" på din All Inclusive-ferie!

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det og besøge en à la carte-restaurant, hvor du kan bestille fra en menu og blive betjent ved bordet? Á la carte-restauranterne er ofte temainspirerede, eksempelvis fisk, tyrkisk, italiensk eller asiatisk mad. På nogle hoteller er et eller flere besøg inkluderet i All Inclusive-programmet.

Børnenes favoritbuffeter

Hvorfor ikke spise pandekager til morgenmad og is til aftensmad?

- Her må børnene helt selv bestemme! De har sine egne buffeter med alle yndlingsretterne, såsom pizza, pasta, is og vafler. De har også deres egne afdelinger i restauranterne med lave og farverige borde og stole. Her kan de spise maden sammen med sine nye venner fra børneklubben! Hos Nazar har vi rigtig mange isentusiaster – vores ismafia. Denne mafia har nu introduceret to store isnyheder på vores Pegasos-hoteller: Den blødeste softice, som smelter på tungen – i to forskellige smagsvarianter. Derudover kommer der også lækker laktosefri is!

Prisvenlig All Inclusive

Meget All Inclusive for pengene!

Vi har All Inclusive for alle budgetter, hvilket betyder, at du også på de mindre byhoteller kan få All Inclusive. Morgenmad, frokost, aftensmad og snacks samt alle lokale drikkevarer, både med og uden alkohol. Tal om en nem og bekvem ferie!