Alanya, Tyrkiet

Atak Apart

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 226 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 226 respons

Morgenmad indgår i prisen
6 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
500 m 
Centrum
2,5 km Alanya Bazar 

Skønne ferielejligheder tæt på Alanya centrum

For mange danskere er Alanya på den tyrkiske riviera det ultimative ferieparadis. Kombinationen af smukke sandstrande, livligt havneområde, masser af shoppingmuligheder, underskøn natur og en fascinerende historie har i mange år tiltrukket tusindvis af turister hver eneste sommer.

Nazar har længe tilbudt byhoteller i Alanya, men på Atak Apart får du private ferielejligheder ca. 2,5 km fra Alanya centrum, der giver dig den perfekte mulighed for at udforske Alanyas mange fristelser på egen hånd!

Atak Apart er et lille, intimt hotel beliggende tæt på Alanyas berømte Kleopatra-strand og byens centrum. Hotellet blev renoveret for nogle år siden og værelser og fællesarealer fremstår både velholdte og funktionelle.

Atak Apart er et godt alternativ for dig, der gerne vil bo privat og samtidig nyde godt af hotellets faciliteter, og i de rummelige lejligheder kan I bo helt op til seks personer sammen.

Selv om Atak Apart ligger lidt tilbagetrukket i en stille gade, er hotellet et byhotel, og der må derfor forventes en smule støj udefra.

Gå i Kleopatras fodspor på stranden

Atak Apart ligger tæt på Kleopatra-stranden, som ifølge legenden har fået sit navn af selveste Julius Cæsar, som syntes, at stranden var lige så smukt som den berømte egyptiske dronning. Her er solsenge og parasoller og adskillige strandbarer, der sælger is, drikkevarer og snacks.

Langs Kleopatra-stranden løber en lang strandpromenade, som indbyder til smukke solnedgangsture eller blot giver mulighed for at betragte de mange mennesker, der spadserer forbi i dagens løb.

På Atak Apart er der også et lille poolområde med separat børnepool samt solsenge og parasoller.

Bemærk, at der ikke udleveres håndklæder ved pool og strand, og hotellets egne håndklæder må ikke benyttes ved poolen. Det kan derfor være en god idé at medbringe badehåndklæder hjemmefra.

Mod betaling

Leje af solsenge och parasol samt mad og drikke på stranden. 

Mad og drikke

Når du bor på Atak Apart, er morgenmaden og kaffe/the til morgenmaden inkluderet i prisen. Morgenmaden serveres som en buffet i restauranten med æg, ost, juice, brød, marmelade; kort sagt alt, hvad du har brug for, for at tage på opdagelse med fyldte depoter!

Herudover er der mulighed for at købes snacks, is og drikkevarer i den hyggelige bar uden for. Det vrimler med caféer og restauranter i Alanya centrum, ca. 2,5 km fra hotellet, så der er rig mulighed for at afprøve de lokale specialiteter og velkendte, internationale livretter i ferien.

Mod betaling

Mad og drikke (udover kaffe/the) udover morgenmad. 

Udforsk Alanya

Selv om du har alle muligheder for at slappe af ved både pool og strand i din ferie, indbyder et ophold på Atak Apart især til oplevelser i lokalområdet. Far vild i de små, snoede sidegader og se de tyrkiske mænd spille backgammon på de lokale caféer, mens ungerne spiller fodbold i gaden, eller shop amok i Alanyas mange store handelsgader, hvor det vrimler med lædervarebutikker, smykkehandlere og souvenirbutikker

Prøv, om du kan finde en yndlingsrestaurant i det enorme udbud af spisesteder, og dans til den lyse morgen på Alanyas mange barer og diskoteker. Er du til natur og historie, indbyder Alanyas gamle borg højt oppe på bjergtoppen til en fascinerende udflugt, eller forhør dig hos vores guider på destinationen, der arrangerer spændende udflugter til områder uden for byen.

Trænger du til lidt adspredelse på selve hotellet, er der mulighed for at spille billard, dart eller bordtennis. Du kan også tilbringe et par timer i hotellets hamam, hvor du kan forkæle dig selv med den ultimative tyrkiske oplevelse med det tyrkiske bad. Her skubbes hele kroppen og du bliver gjort klar til en lækker, sommerbrun kulør. På hotellet er der gratis trådløst internet i lobbyen og ved poolen.

Mod betaling

Billard, hamam, behandlinger i wellnesscenteret. 

Rummelige lejligheder for hele familien

Lejlighederne på Atak Apart blev i 2012 istandsat og fremstår derfor velholdte og funktionelle. Lejlighederne består af et soveværelse samt et kombineret sove- og opholdsrum i forlængelse af køkkenet. I køkkenet er god opbevaringsplads samt køleskab og elkedel. 

Hele lejligheden er præget af en intim og hjemlig atmosfære og der er tv, et stort badeværelse med brusekabine, hårtørrer, deponeringsboks og individuel aircondition i det kombinerede sove- og opholdsrum. Gulvene er belagt med klinker og alle lejligheder har balkon.

2-værelses lejlighed, 2-6 personer

2-værelses lejlighed, 2-6 personer

I lejligheden kan I bo op til seks personer, heraf maksimim fire voksne. Her er der fire rigtige senge og to sovesofaer. Lejligheden er på ca 30 m2. Mod tillæg er der også mulighed for at booke lejligheden som enkeltværelse.

Mod betaling

Aircondition og deponeringsboks.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections