Alanya, Tyrkiet

Eftalia Aytur Hotel

100% Green Energy
Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 24 respons
100% Green Energy
Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 24 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
100 m 
Centrum
1 km 
Eftalia Aytur Hotel
Eftalia Aytur Hotel_1
Eftalia Aytur Hotel_2
Eftalia Aytur Hotel_3
Eftalia Aytur Hotel_4
Eftalia Aytur Hotel_5

Hyggeligt byhotel ved Øststranden

Eftalia Aytur Hotel er et klassisk charterhotel med en livlig og hyggelig stemning. Her bor du lige ved  Øststranden i Alanya, med kun 20 minutters gang til centrum. Det er bare at følge den hyggelige strandpromenade, der ligger lige overfor hotellet, så kommer du hurtigt til restauranter, kultur og shopping.

Med den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men der er også to pools på selve hotellet, hvor der er en livlig og hyggelig stemning.  

Du bor i funktionelle værelser - vælg et værelse med havudsigt og få så meget som muligt ud af den gode beliggenhed!

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Nyhed! Dette hotel er en del af Green Energy-konceptet, som er vores nye satsning på en mere bæredygtig rejsebranche. Dette særlige hotel er drevet af 100% bæredygtig energi fra solceller!

 

Et stenkast fra Øststranden

Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning. Til Eftalia Ayturs yngste gæster er der en separat lille børnepool ved hovedpoolen. Ved poolen kan du nyde varmen og der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af det bedste ved Eftalia Aytur er den super gode beliggenhed lige ved Øststranden i Alanya. På stranden kan du leje både solstole og parasoller, ligesom der er en hyggelig strandbar, som serverer drikkevarer og snacks. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter du kan prøve mod betaling.

 

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i barene, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Vælg mellem morgenmad eller halvpension

Morgenmad indgår i prisen og du kan også tilkøbe halvpension, således at både morgenmad og aftensmad indgår. Disse serveres i hovedrestauranten.

Der er to barer på selve hotellet og én på stranden, hvor drikkevarer kan fås mod betaling.

Ønsker du variation kan du udnytte Eftalia Ayturs centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Mod betaling:

Morgenmad:

Al mad og drikke, udover morgenmad som indgår. (vand, te og kaffe er inkluderet ved morgenmaden)

Halvpension:

Al mad og drikke, udover morgenmad og aftensmad som indgår. (vand, te og kaffe er inkluderet ved morgenmaden - ingen drikkevarer inkluderet ved aftensmaden)

Oplev Alanya

Eftalia Aytur Hotel har et lille motionsrum og et udendørs fitness område som frit kan benyttes, hvis man vil træne under sin ferie. Ved siden af fitness området er der en lille legeplads for små børn, med gynger og en rutsjebane. Flere aftener i ugen kan man høre livemusik som er med til at give en fantastisk stemning.

På blot nogle minutter er du i centrum af ferieparadiset Alanya, som tilbyder utrolig mange aktiviteter. Her er både shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv. Der er gratis trådløst internet i receptionen.

 

Mod betaling

Sauna, hamam og spabehandlinger.

Funktionelle værelser

På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiske og funktionelle værelser i jordfarvede og brunlige nuancer. Du kan vælge et værelse med havudsigt, så du virkelig kan nyde den gode beliggenhed og den skønne udsigt mod stranden og det indbydende hav.

Alle værelser har balkon, laminatgulv, individuel aircondition og tv. Minikøleskab (ej opfyldt) og safety boks  kan benyttes mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

 

Mod betaling

Minikøleskab og safety boks.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelse med landudsigt er cirka 21 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med smuk havudsigt er på 21 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn, og det er muligt at få en børnepris.

Besøg spaen for ekstra afslapning

Hvis feriestemningen og tiden i solsenge ikke er nok til at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Ayturs lille spaafdeling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikkert koble af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

 

Mod betaling

Sauna, hamam og behandlinger

Nyhed! Dette hotel er en del af Green Energy-konceptet, som er vores nye satsning på en mere bæredygtig rejsebranche. Dette særlige hotel er drevet af 100% bæredygtig energi fra solceller!

Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections