Alanya, Tyrkiet

Melissa Hotel

Gæsternes vurdering
2.9 af 5
Baseret på 261 respons
Gæsternes vurdering
2.9 af 5
Baseret på 261 respons

5 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
2,8 km 

Lige ved Kleopatrastranden

Det prisvenlige Melissa Hotel ligger lige ved Kleopatrastranden, og du er i gåafstand til det livlige og pulserende centrum af Alanya. Udover at slikke sol på stranden og tage en forfriskende i havet, så kan du også slappe af ved hotellets lille pool. På Melissa Hotel kan du nyde glæderne ved All Inclusive, da alle måltiderne er inkluderet. Melissa Hotel er et af vores Value Collection-hoteller, som er Nazars mest prisvenlige hoteller. 

Hyggeligt poolområde og tæt på Kleopatrastranden

Med den berømte Kleopatrastrand blot 50 meter fra hotellet er Melissa Hotel det perfekte udgangspunkt for en herlig badeferie. 

På stranden kan du leje solsenge og parasoller og nyde den smukke udsigt til over havet, og til den imponerende borg i Alanya, som knejser stolt på det nærliggende bjerg. Der er også et lille hyggeligt poolområde, hvor du kan nyde solen og tage svalende dukkerter, når det er tiltrængt. Der er en lille børnepool.

Mod betaling

På stranden: solsenge, madrasser, parasoller, vandsportsaktiviteter. 

Nyd din mad med havudsigt

På Melissa slipper du for at skulle have pengepungen frem i ferien og for besværet med at skulle finde et nyt sted at spise hver aften. Her har du nemlig All Inclusive og kan derfor nyde dagens tre hovedmåltider, der servereres som buffet i hovedrestauranten.

Det er muligt at sidde udendørs i restauranten og nyde udsigten over Kleopatra-stranden. I løbet af eftermiddagen serveres der kage, kaffe og the.

Alle lokale drikkevarer indgår i All Inclusive-programmet, som du frit kan forsyne dig af hele dagen. 

Byliv eller afslapning på stranden

Da du bor så centralt i Alanya som du gør på Melissa Hotel, er der mange aktiviteter nærmest ligeså snart du træder udenfor hotellet.

Alanya er intet mindre end et ferie-mekka med er et stort udbud af cafeer, restauranter og barer, ligesom der er gode shopping muligheder, og udover den populære sandstrand lige over for dit hotel, så er også Øststranden et besøg værd.

Du kan også spille bordtennis, billard eller dyste i en beachvolleykamp under solen på stranden. På stranden er der også mulighed for at prøve vandsport. Trænger du til afslapning, tilbyder hotellets spa både massage, sauna og tyrkisk bad. 

Der er wifi i lobbyen og ved poolen, mod betaling.

Mod betaling

Vandsportsaktiviteter, massage, sauna, tyrkisk bad, wifi .

 

 

Enkelt indrettede værelser i lyse farver

Værelserne på Melissa Hotel er fordelt på to husblokke og er enkelt indrettet i lyse farver. Der er minikøleskab og safetyboks (mod betaling), tv, brusekabine, hårtørrer, balkon, klinkegulv og individuel aircondition.

 

Mod betaling:

Safetyboks

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 17 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Du har mulighed for at booke dette værelse som enkeltværelse mod tillæg.  

Familieværelse, 4-5 personer

Familieværelse, 4-5 personer

Familieværelset er 34 m² og har fire rigtige sengepladser og balkon. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og her kan bo op til fem voksne.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya

Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Da Melissa Hotel ligger så centralt, og lige op til en befærdet vej, må noget støj forventes.

Selve layoutet, formen og indretningen på værelserne varierer en del, og nogle værelser kan føles en en anelse trange, hvis I bor det maximale antal personer på værelset.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections