Alanya, Tyrkiet

Melissa Hotel

Gæsternes vurdering
3.1 af 5
Baseret på 159 respons
Gæsternes vurdering
3.1 af 5
Baseret på 159 respons

Morgenmad indgår i prisen
5 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
50 m 
Centrum
2,8 km 

Direkte ved Kleopatrastranden

Hotellet er beliggende lige ved Kleopatrastranden, og denne perfekte beliggenhed sammen med omgivelserne af både hoteller og lejligheder skaber en fantastisk stemning både på og omkring hotellet. Den gode plads og de mange grønne planter gør, at du af og til glemmer, at du faktisk er tæt på Alanyas pulserende centrum. På Melissa Hotel er morgenmad inkluderet i din pris, og du har også mulighed for at tilkøbe halvpension, hvor aftensmad er inkluderet, eller All Inclusive.

Hyggeligt poolområde og tæt på Kleopatrastranden

Med den berømte Kleopatrastrand bare 50 meter væk giver Melissa Hotel dig den perfekte badeferie. Denne strand er efter sigende den bedste strand i hele området, og man forstår hvorfor, når man har været der. På stranden kan du leje liggestole, madrasser og parasoller og bare ligge og nyde den smukke udsigt til b.la. borgen i Alanya.

På Melissa Hotel har du også et lille hyggeligt poolområde, hvor du under den stegende sol kan tage dig en dukkert og køle lidt ned. De yngste gæster har også en egen afdeling i poolen. Du kan vælge at tage en lur i nogen af liggestolene eller nyde en drink under en parasol, mens du kigger ud over det turkisblå Middelhav.

Mod betaling

På stranden: liggestole, madrasser, parasoller, vandsportsaktiviteter. Ved poolen: mad og drikke hvis ikke du har valgt All Inclusive.

Morgenmad med fuld havudsigt

Du kan enten tage plads i den hyggelige restaurant eller udendørs i skyggen af de dejlige træer, mens du nyder din morgenmad i den bløde Middelhavsbrise med udsigt over Kleopatra-stranden. Hotellet tilbyder en enkel morgenmadsbuffet, hvor du kan vælge at spise morgenmad på tyrkisk måde med fx ost og oliven, eller en mere kontinental morgenmad.

På Melissa har du også mulighed for at booke halvpension, hvor både morgenmad og middag er inkluderet i din pris. Eller vil du helt slippe for at have pengepungen frem i ferien og spares for besværet med at skulle finde mad ude i byen? Så tilbyder Melissa Hotel All Inclusive, hvor dagens tre hovedmåltider indtages som en buffet i hovedrestauranten.

Ud på eftermiddagen, hvor den lille sult begynder at melde sig, frister hotellet med kage, kaffe og the. Alle lokale drikkevarer er omfattet af All Inclusive-programmet, som du frit kan forsyne dig af hele dagen og sikre, at du og din familie holder væskebalancen i orden. Har du ikke All Inclusive, skal du betale for alle drikkevarer.

Åbningstider:

Åbningstider:
Morgenmad Hovedrestaurant 07:30 - 10:00
Frokost Hovedrestaurant 12:30 - 14:00
Middag Hovedrestaurant 19:00 - 21:00
Kaffe og kage Service Bar 16:30 - 17:00
Service Bar   10:30 - 23:00
Pool Bar   10:00 - 23:00

Vær opmærksom på, at tider og udbud kan ændre sig afhængigt af antal gæster og sæson.

Byliv eller afslapning på stranden

Hvis du vil opleve Alanyas puls, så ligger centrum blot et stenkast bort, og byen tilbyder mange forskellige oplevelser, udflugter og udfordringer.

Du kan desuden spille bordtennis. Eller hvorfor ikke dyste i en beachvolleykamp under solen på stranden? På stranden er der også mulighed for at prøve vandsport. Trænger du til afslapning, tilbyder hotellet massage, sauna og tyrkisk bad.

Der er trådløst internet i lobbyen og ved poolen, mod betaling. 

Mod betaling

Vandsportsaktiviteter, massage, sauna, tyrkisk bad, trådløst internet i lobbyen og ved poolen.

Friske værelser med fantastisk beliggenhed på Kleopatrastranden!

De renoverede værelser er fordelt på to husblokke og værelserne er indrettede i friske, lyse farver og på hvert værelse er der et minikøleskab og deponeringsboks (mod betaling), tv, brusekabine, hårtørrer, balkon, klinkegulv og individuel airkondition. 

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Et værelse på 17 m² med to rigtige senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris. Du har mulighed for at booke dette værelse som et enkeltværelse mod et mindre tillæg.  

Familieværelse, 4-5 personer

Dette er et værelse på 34 m² med fire rigtige senge og to balkoner. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende. Her kan man bo op til fem voksne og det er muligt at få én børnepris. 

Mod betaling

Deponeringsboks.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya

Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra