Incekum, Tyrkiet

Pegasos Resort

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 890 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 890 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 
Pegasos Resort
Pegasos Resort_1
Pegasos Resort_2
Pegasos Resort_3
Pegasos Resort_4
Pegasos Resort_5

Populært hotel ved en af Tyrkiets bedste sandstrande

På Pegasos Resort har du alt, hvad vi hos Nazar mener, er opskriften på en rigtig god ferie: beliggenhed direkte på stranden, masser af børneaktiviteter, stort vandland og naturligvis All Inclusive. En ting er sikkert: Det bliver ikke let at rejse hjem herfra! Vores guider på hotellet gør alt hvad de kan for at sikre, at du får en uforglemmelig ferie.

Familiehotellet ligger i Incekum og deler sit udendørsområde med nabohotellerne Pegasos Royal og Pegasos Club, som betyder, at du betaler for ét hotel, men får hele tre hotellers faciliteter!

Nazars egne, passionerede, skandinaviske aktivitetsguider står klar til at tage imod børnene i vores egen Captian Nemo’s piratklub og ungdomsklubben Chill Out – altsammen indkluderet i prisen! Desuden rejser børn til og med 15 år til nedsat pris. Læs mere om børneklubberne i Pegasos Planet-området under fanen "For børn og unge".

Pegasos Resort ligger lige ved en skøn, kilometerlang sandstrand, som er finkornet, lavvandet og utroligt børnevenlig. Ved stranden er der en unik wipeout-bane med flere vilde og udfordrende forhindringer, der flyder på vandet.

Her får du et bredt All Inclusive-udbud. Nu har Pegasos Resort også rigtig gode veganske og vegetariske alternativer i vores concept Vegan Friendly by Nazar.

Hotellet har charmerende og frodige omgivelser, sjove aktiviteter dagen lang og der er en skøn feriestemning ved amfiteatret om aftenen.

Pegasos Resort er både populært blandt par, som gerne vil nyde hinanden i mere rolige omgivelser end nabohotellet Pegasos Royal, og de rummelige værelser, nærheden til vandland, wipeout-bane og den børnevenlig strand tiltrækker naturligvis også mange børnefamilier.

Det her hotel indgår i Nazar Collection, hvor du finder vores mest familievenlige hoteller med vores helt egne skandinaviske børneklubber.

Udfordr dig selv på den sjove wipeout-bane

Som gæst på Pegasos Resort kan du glæde dig til mange oplevelser. Du kan benytte alle pools på både Pegasos Royal og Pegasos Club, så det bliver ikke svært at finde en pool, der passer til lige netop dig. Lige ved hotellet er den rolige stillepool, hvor du kan slappe af med en god bog eller nyde en dejlig, forfriskende dukkert i fred og ro. Hvis du foretrækker underholdning ved poolen er der mange andre pools på Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor der arrangeres aktiviteter og spilles musik.

På vej til Pegasos Royal ligger eventyrlige og børnevenlige vandland, Captain Nemo's Castle. Her er masser af sjove vandrutsjebaner – både små til de yngste børn, og lidt større til vovehalsene.

Hos Nazar har vi kåret stranden ved Pegasos Resort til vores absolutte favoritstrand. Stranden er over en kilometer lang og med sit smukke, finkornede og gyldne sand er den helt unik. Da den er børnevenlig og lavvandet kan børnene trygt lege i vandkanten.

På strand er der noget så unikt som en action-spækket wipeout-bane! Denne forhindringsbane består af store oppustelige forhindringer som flyder på vandet. Inspirationen til denne er hentet fra tv-programmet af samme navn og den kan frit benyttes af Nazars gæster. Her kan hele familien udfordre hinanden og sammen plaske, hoppe og løbe rundt. Banen er åben i højsæsonen, men der tages forbehold for at den kan være lukket ved dårlige vejrforhold.

Her kan du se film og billeder fra den vilde wipeout-bane.

Håndklæde til pool og strand indgår i prisen. Du kan dagligt bytte håndklæde ved spa-centret.

 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

Familievenlig All Inclusive

Når du holder ferie på Pegasos Resort kan du rigtigt slappe af og nyde at det hele er All Inclusive og regningen derfor allerede er betalt hjemmefra! Dagens tre hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant. Her er der ofte gang i den og en livlig stemning. Du kan enten spise indendørs eller sidde udenfor på den store og lidt mere rolige terrasse som også har en fin udsigt.

Buffeterne indeholder et bredt sortiment af tyrkiske specialiteter og internationale retter, hvor mange bliver tilberedt mens du kigger op. Børnene har selvfølgelig deres helt egen buffet, hvor de kan vælge mellem mange børnevenlige favoritter. Husk endelig at lægge vejen forbi dessertbordet med dets mange fristende kager. Her er også en særlig afdeling, hvor visse former for specialkost serveres – læs mere om dette i fanen ”At rejse med allergi eller madintolerance”.

Det meste af sæsonen serveres der softice i to forskellige smagsvarianter fra iskiosken. Der er også tænkt på de laktoseintolerante, der kan få laktosefri ispinde. I perioder, hvor der ikke er softice, er der i stedet ispinde.

Som gæst på Pegasos Resort har du fri adgang til tre temarestauranter. Du kan vælge mellem Italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Hvis der er plads, kan du gratis besøge én af disse restauranter én gang per uge, og vi anbefaler at du booker bord i forvejen. Visse af temarestauranterne ligger udenfor og derfor afhænger disse åbningstider af vejret.

Nu findes der skønne veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Pegasos Resort indgår i conceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk udbud til morgenmad, frokost og aftensmad. Nyd af veganske og vegetariske variationer af ca. 3-4 varme retter i buffeten. I visse tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller bagværk.

 

Mod betaling

Drikkelse på flaske og importerede drikkevarer, friskpresset juice, drikkevarer på diskoteket, tyrkisk kaffe. Besøg på temarestauranterne udover det besøg som en inkluderet.

Vores passionerede guider sørger for børnene

Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde de mindste gæster i vores børneklub, ungdomsklub og svømmeskole.

Captain Nemo's piratklub

Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. På Sports Day får børnene oplevelser i sportens tegn. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst! Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Nazars Captain Nemo’s piratklub har til huse i hyggelige små træhytter, hvor der er masser af plads til at tegne og male, spille spil eller forberede udklædning til ugens store tilløbsstykke: Captain Nemo’s fødselsdag, hvor piratkaptajnen fejres med fødselskage og sang. Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben, der ledes af vores egne, passionerede, skandinaviske aktivitetsguider.

Captain Nemo’s piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Vores aktivitetsguider taler skandinavisk.

Chill Out Club

De større børn har også mulighed for at hænge ud med andre nordiske unge og finde nye jævnaldrende venner i Nazars skandinaviske Chill Out Club. Her kan de dyrke sport, høre musik eller bare nyde solen i hinandens selskab. Ungdomsklubben er for unge i alderen 12-17 år og er åben 2-3 dage om ugen fra juni til oktober.

Masser af underholdning og sjove aktiviteter

På Pegasos Resort og de andre to hoteller er der masser af sjove aktiviteter, som kan vække konkurrencelyst – lige fra beachvolley til seje aktiviteter ved poolen. Vælg blandt tennis og bordtennis, eller teste din præcision i dart eller prøve tempofyldt vandgymnastik i poolen.

I fitnesscenteret kan du træne, og det er også skønt at starte dagen med en løbetur på den frodige sti, som forbinder de tre Pegasos-hoteller langs stranden.

Hver aften er der underholdning med show og dans for hele familien, efter at børnene har udfoldet sig som små dansestjerner i minidiscoet. Mange familier vælger at blive hængende efter minidiscoet, så her summer af dejlig feriestemning med drinks og hygge i de sene aftentimer!

Skal du have nogle ferieminder med hjem, kan du besøge hotellets butikker, hvor mange lædervarer, smykker og souvenirs frister både øje og pengepung.

Wifi i lobbyen er frit, men på værelset er det mod betaling.

 

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, tennis, oplyst tennisbane, leje af tennisudstyr, trådløst internet på værelset medmindre du booker Comfort Class, hvor trådløs internetadgang på værelset er inkluderet.

Lyse værelser med tidløs stil

Værelserne på Pegasos Resort er friske og dejlige, med laminatgulv eller gulvtæppe og vægge i lyse farver. Stilen er moderne og tidløs med lyse træmøbler og tekstiler i gyldne farver, der giver værelset varme og liv.

Værelserne har central aircondition, der er styret af temperatur og sæson og safety boks, minikøleskab (kan fyldes mod betaling), telefon, tv og wifi (mod betaling). Alle værelser har badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt balkon med bord og to stole. Hvis du bestiller Comfort Class, er wifi på værelset inkluderet.

For de af værelserne, der vender mod landsiden, kan der forekomme en del støj fra den store hovedvej, der løber ude foran hotellet. På værelserne, der vender ud mod havet, kan der være en smule støj fra aftenaktiviteterne på hotellet.

Side by side

Nu kan du være sikker på, at I bor tæt på dine venner i rejseselskabet. Dette er en unik mulighed – perfekt for den store familie eller venner, som rejser sammen. Book to værelser og vær garanteret at bo højst tre døre fra hinanden. Dette koster 290 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelserne på 25 m² består af et rum med to almindelige sengepladser, og hvis I er mere end to personer sover den tredje person i en sovesofa, som måler 185x80 cm. Der er godt med skabsplads og et lille bord med to caféstole. Værelset vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig at bo max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse eller Dobbeltværelse Connection.

Dobbeltværelse Connection, 4-6 personer

Dobbeltværelse Connection, 4-6 personer

Dobbeltværelse Connection på 50 m² er to almindelige dobbeltværelser med en dør imellem – se mere information om dobbeltværelser herover. Her er fire almindelige sengepladser, og ved mere end fire gæster tages de to sovesofaer, der måler 185x80 cm, i brug. Dobbeltværelse Connection vender mod havet og har varierende udsigt. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max. seks voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse.

Deluxeværelse, 2-4 personer

Deluxeværelse, 2-4 personer

Deluxeværelserne er på 30 m² og har den samme fine indretning som dobbeltværelserne, men er lidt større og har et hyggelig sofaområde. Her er to almindelige sengepladser og op til to sovesofaer, der måler 190x120 cm og 185x80 cm. Alle deluxeværelser har udsigt mod landsiden. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet Deluxeværelse.

Familiesuite med havudsigt, 2-4 personer

Familiesuite med havudsigt, 2-4 personer

Familiesuiterne er 50 m² og har et kombineret opholds- og soveværelse med to sovesofaer (200x90 cm og 185x80 cm), samt et separat soveværelse med to almindelige sengepladser. Dette er helt ideelt til familier, som rejser med to børn.

Pegasos Resort har flere forskellige typer familiesuiter, som alle har balkon eller terrasse og mindst et badeværelse, men som varierer i indretning og udformning. Værelset vender mod havet, men udsigten kan variere. Suiterne øverst i bygningen er hyggelige penthouse-suiter. Havudsigten er begrænset fra selve suiten, men fra balkonen er der en flot havudsigt, når du står op, og kan se over den beskyttende og høje mur. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn. Det er ikke muligt at vælge hvilken type familiesuite du ønsker hjemmefra.

Grand Suite med havudsigt, 2 personer

Grand Suite med havudsigt, 2 personer

Denne suite på Pegasos Resort på 64 m² kan anbefales til dig, som ønsker ekstra plads og komfort i løbet af ferien. Her får du en stor, åben balkon med havudsigt, et stort opholdsværelse med spisebord og en stilfuld sofagruppe. Desuden får I et separat soveværelse med himmelseng, en sovesofa der måler 185x90 cm (ved behov) og et badeværelse med jacuzzi. Her kan I bo op til to personer med mindst to fuldt betalende. 

King Suite, 3-4 personer

King Suite, 3-4 personer

Ønsker I rigtig god plads, så skal I bestille en King Suite. Denne suite er magen til en Grand Suite, men her er to soveværelser i stedet for ét, og suiten breder sig ud over 130 m². Soveværelserne har hver to almindelige sengepladser. I får desuden to badeværelser, hvor det ene har jacuzzi. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Værelse for en voksen og to børn

Et dobbeltværelse (se beskrivelsen ovenfor), hvor en voksen kan bo sammen med op til to børn, som betaler børnepris. 

Mod betaling

Wifi på værelset, medmindre du booker Comfort Class.

Prøv tyrkisk hamam

I Pegasos Resorts spa-afdeling står et team af veluddannede behandlere klar til at give dig den ultimative forkælelse på din ferie. Prøv en af de mange massage- eller skønhedsbehandlinger, eller start ferien med den tyrkiske specialitet hamam, hvor både krop og sjæl bliver renset.

Tyrkisk hamam (der betyder ”bad”) er et stort værelse belagt med marmor, hvor en høj temperatur kombineret med masser af damp åbner din huds porer op. Her kan du mod betaling også få hele din krop skrubbet, så du får renset alle de døde hudceller bort. Herefter masseres en blød skum blidt ind i din hud – og efter dette er du ellers garanteret en flot kulør, der vil holde lang tid efter, at du er vendt hjem. Et tyrkisk bad er en oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for!

 

Mod betaling

Peeling, massage og andre behandlinger samt brug af spa-afdelingens faciliteter.

Fine værelser for funktionshæmmede

På Pegasos Resort har vi et antal suiter, som er velegnede for funktionshæmmede. Suiten består af to værelser med hver to almindelige sengepladser, og her er laminatgulv. Her er plads til op til tre voksne og et barn. Alle værelser har havudsigt og er på ca. 50 m².

Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon. Alle værelser har central aircondition, tv, egen balkon, minikøleskab og deponeringsboks.

Venligst bemærk, at der fra stuen og ud til altanen er en kant på et par centimeter i forbindelse med skydedøren, så hvis du er i kørestol, skal du være opmærksom på dette.

 

 

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede. Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er dog ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og der findes ikke regulære ramper ved stranden. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

 

Et par gode råd

 

 • Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse.

 • Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.

 • Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort på ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

 

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverede solsenge på stranden
 • Á la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • 2 morgenkåbe og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst
   

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Incekum/Alanya

Hotellet er beliggende ved Incekum uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

Specialkost som fx glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres desuden laktosefri ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbuddet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

'Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Pegasos World har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har droppet brugen af engangsvandflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filteret vand i glas.

• Der er ansat et grønt team på hotellet, som organiserer forskellige arrangementer med og for gæsterne – det kan være at plante nye træer, rydde op i naturen og på stranden.

• Stranden har blåt flag. For at opnå dette er der væsentlige krav som skal overholdes, herunder skal der blandt andet tages mikrobiologiske prøver af badevandet som efterlever den høje standard og de nedsatte krav.

• På hotellets strand vokser der Sandliljer, som er en truet planteart. Der er informationstavler rundt om på hotellet, som informerer gæsterne om at respektere og beskytte disse.

• Sidste år blev der plantet 3000 træer i hotellets navn i samarbejde med organisationen TEMA. Disse træer er blevet plantet i Denizli region i Tyrkiet.

• Hotellet støtter flere sociale ansvarlighedsprojekter, blandt andet ydes der hjælp til skoler i hotellets lokal område og der laves donationer til flere organisationer, som støtter udviklingshæmmede børn og børnenes beskyttelse.

I hovedrestauranten er der ofte meget aktivitet – og særligt i højsæsonen kan der være lidt trængsel ved buffeten. Det kan derfor være en god ide at tilpasse dit måltid efter når ikke der er ”myldretidstrafik”.

Softice serveres kun i visse perioder af sæsonen.

Internethastigheden kan variere afhængig af antal brugere.

Wipeout-banen er åben dagligt kl. 10-18, i perioden fra slut maj til slut september. Vær opmærksom på at vejrforholdene som vind og bølger kan betyde, at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder, ligesom sæsonen for wipeout-banen kan påvirkes af vejrforholdene. Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for at benytte wipeout-banen. Min. højden er 110 cm., og børn mellem 6-10 år kan kun benytte banen sammen med en voksen.

Nazars piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Chill Out Club er for børn i alderen 12-17 år og er åben 2-3 dage om ugen fra juni til oktober. 

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, pooldybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vandrutsjebane

37 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vandrutsjebane

20 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vandrutsjebane

47 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vandrutsjebane

8,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben grøn vandrutsjebane

35 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben gul vandrutsjebane

6,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal hvid vandrutsjebane

4 m lang, pooldybde 1,20 m.

Børnepool (svampen)

5 m lang, pooldybde 35 cm. For børn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutsjebane

28,5 m lang, pool dybde 1,30 m.

Hvid tunnel

11,5 m, pooldybde 1,30 m.

Åben pool

6,3 m lang, pooldybde 1,30 m.

Børnepool Mickey Mouse 1

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 2

5,70 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 3

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections