Side, Tyrkiet

Pegasos World

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 3223 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 3223 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
6 km 
Pegasos World
Pegasos World_1
Pegasos World_2
Pegasos World_3
Pegasos World_4
Pegasos World_5

Middelhavets største pool og heftigt vandland!

Pegasos World er Nazars topsælger – et stort og helt igennem fantastisk All Inclusive-hotel med gode familiefaciliteter, og som næsten er en hel by i sig selv. Her kan du opleve den fantastiske store pool, som er Middelhavets største! Her kan hele familien nyde poolen, slappe af, lege i det fede piratskib eller få lidt action i vandlandet. Med hele 13 vandrutsjebaner er vandlandet et garanteret hit hos både børn samt voksne med barnesindet i behold.

Du kan roligt lade pengepungen blive på hotelværelset – for her er det All Inclusive! Mad og drikkevarer er inkluderet i prisen og hele familien kan derfor læne sig tilbage og tage for sig af det brede All Inclusive-udvalg, der også passer rigtigt godt til de yngste børn. Ubegrænset is er selvfølgelig også inkluderet i prisen!

Nu har Pegasos World desuden rigtig gode veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del af vores satsning Vegan Friendly by Nazar!

Nazars passionerede skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde børnene i vores egen fantastiske børneklub, Captain Nemo’s piratklub. De ældre børn kan hænge ude i ungdomsklubben Chill Out Club – alt sammen inkluderet i prisen! I får børnepris t.o.m 15 år. Læs mere om børneklubberne under fanen "For børn og unge".

Hotellet består af en hovedbygning med restauranter, barer, spa og butikker, samt adskilte værelsesbygninger, der ligger spredt ud og for det meste et stykke fra poolen og der er ro og hyggelig feriestemning på stierne mellem husene.

Med mange stamgæster og næsten en tredjedel af alle Nazars gæster, som bor her, gør vores fantastiske guider alt hvad de kan for at sikre at du får en uforglemmelig ferie. Hotellet er utroligt populært, så husk at få booket din ferie i god tid – især hvis du vil afsted i højsæsonen!

Det her hotel indgår i Nazar Collection, hvor du finder vores mest familievenlige hoteller med vores helt egne skandinaviske børneklubber.

Land of Legends

Kombiner dit ophold på Pegasos World med tre nætter på det helt utrolige Land of Legends Kingdom – et fantastisk børnevenligt luksushotel, der ligger midt i en kæmpe forlystelsespark!

Forlystelsesparken har vilde rutsjebaner, masser af attraktioner for både store og små, og ligger side om side med sjove vandrustjebaner og forfriskende pools i Land of Legends. Udover disse fartfyldte og skønne oplevelser er også rigtig mange gode shoppingmuligheder, udsøgte restauranter og smukke aftenshows i forlystelsesparken. Det er en oplevelse i sig selv at bo på hotellet!

Værelserne er de mest fantasifulde og børnevenlige vi hos Nazar nogensinde har set, og sammen med slikbufferten, alle de herlige indretningsdetaljer og det store legeområde gør det hotellet til et garanteret hit hos børnene.

Læs mere om kombinationsrejserne og om Land of Legends Kingdom.

Er det havet – eller er det en pool?

Pegasos Worlds vartegn er den gigantiske pool, der måler utrolige 10.000 m² - og som er Middelhavets største pool! Her findes både dybe og lavvandede områder, hvor de mindste børn kan plaske rundt og lege. Midt i det hele ligger det fantastiske piratskib, som er de mindstes absolutte favorit! Der er også små vandrutsjebaner og massevis af muligheder for leg og hygge. Midt i hovedpoolen er en ø blandt andet med en poolbar, scene og en af temarestauranterne – dette siger noget om poolens enorme størrelse.

Pegasos Worlds tempofyldte vandland tiltrækker med 13 store, vilde vandrutsjebaner, de eventyrlystne voksne og børn, som vil have et ordentligt adrenalinkick. Her er snoede, snirklede baner med uventede sving, svimlnede højder, overraskende afslutninger og her er garanti for grin og høje hvin.

Der en separat børnepool med fem forskellige vandrutsjebaner for de yngre familiemedlemmer.

Middelhavets blå bølger er et fristende alternativ til den store pool. Den hyggelige vej ned til stranden går gennem grønne områder og består af en palmeallé med høje svajende palmer. Den 600 meter lange private sandstrand er virkelig skøn og bred – perfekt til at bygge et sandslot! Her findes solsenge og parasoller, som frit kan bruges, samt en strandbar, der serverer forfriskende drikkevarer – en del af All Inclusive programmet.

Vandet ved sandstranden bliver dog forholdsvis hurtigt dybt.

Håndklæder til pool og strand kan fås uden ekstra omkostninger.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger i forhold til højde og alder på visse vandrutsjebaner. Læs venligst "Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse" for nærmere information.


Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

 

All Inclusive - fordi det er så nemt!

Med All Inclusive på Pegasos World behøver du ikke at bekymre dig om at regningen løber løbsk når hele familien skal have mad og drikke – for alt er allerede betalt hjemmefra! Til morgenmad, frokost og aftensmad dækkes der op til store buffeter i hovedrestauranten. Maden kan nydes både indendørs og udendørs på den store terrasse med udsigt over poolområdet. Her er der ofte godt gang i den og der er en livlig stemning. Til aftensmad findes der show cooking stationer både inde i restauranten og på terrassen, og buffetbordet fyldes med forretter, salater, tyrkiske og internationale retter samt et uovertruffet udvalg af desserter. Børnene har selvfølgelig sin helt egen buffet, hvor de kan vælge mellem mange børnevenlige favoritter.

Med et så omfattende All Inclusive program er du altid tæt på noget spiseligt. Du, som ikke vil forlade poolområdet, kan tage en hurtigere frokost enten i snackbaren ved den store pool eller ved området med vandrutschebaner for små børn.

I løbet af det meste af sæsonen serveres der softice i iskiosken – men forskellige smagsvarianter! Man har selvfølgelig også tænkt på de laktoseintolerante, som kan få laktosefri is på pind. I de perioder der ikke er softice er der almindelig is.

På området findes der flere hyggelige barer, hvor du kan tage et slag kort med familien, en kold øl eller en aperitif inden aftensmaden – blandt andet er der den populære poolbar med sin skønne udsigt fra øen midt i poolen. Alle lokale drikkevarer fås som en del af All Inclusive programmet – og det er tydeligt angivet, hvilke drikkevarer, der er inkluderede.

På Pegasos World findes tre temarestauranter at vælge imellem: tyrkisk, italiensk og asiatisk. Uden det koster ekstra, og hvis der er plads, har du mulighed for at besøge én af de tre temarestauranter per uge. Den asiatiske restaurant ligger udendørs og åbningstiderne afhænger derfor af vejret.

Nu findes der skønne veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Pegasos World indgår i conceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk udbud til morgenmad, frokost og aftensmad. Nyd af veganske og vegetariske variationer af ca. 3-4 varme retter i buffeten. I visse tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller bagværk.

 

Mod betaling

Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske, drikkevarer på diskoteket, friskpresset juice, tyrkisk kaffe, visse snacks.

Hvis børnene skal vælge bliver det Pegasos World!

Der er helt fantastisk at se glæden i øjnene på de forventningsfulde børn, når de ankommer til Pegasos World. Nazars dygtige skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde de mindste gæster i vores populære børneklubber.

NYHED! Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. På Sports Day får børnene oplevelser i sportens tegn. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst! Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Captain Nemo’s piratklubb

I Nazars egen Captain Nemo’s piratklub er der god plads til at tegne og male, spille spil eller forberede udklædningen til ugens helt store begivenhed: Captain Nemo’s fødselsdag, hvor piratkaptajnen selv møder op for at blive fejret med fødselsdagskage og sang. Alle Nazar børn kan frit deltage i piratklubben, som bliver ledet af vores egne, passionerede skandinaviske aktivitetsguider.

Børneområdet på Pegasos World har sågar sin helt egen snackbar, hvor børnene kan spise og drikke så meget, de vil, som en del af All Inclusive programmet. I samme område findes også en legeplads og en stor børnepool med flere mindre vandrutsjebaner. Captain Nemo’s piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og henvender sig til børn i alderen 4-11 år.

Chill Out Club

De større børn har også mulighed for at hænge ud med andre nordiske unge og finde nye jævnaldrende venner i Nazars skandinaviske Chill Out Club. Her er der mulighed for at dyrke sport, høre musik eller bare nyde solen i hinandens selskab. Ungdomsklubben er for unge i alderen 12-17 år og er åben 2-3 dage om ugen fra juni til oktober.

Nyd ferien med aktiviteter eller afslapning

Udbuddet af aktiviteter på Pegasos World er stort, og det kan være svært at vælge imellem de mange sjove feriefornøjelser. Du får blandt andet mulighed for at spille tennis, basketball og beachvolley eller at udfordre hinanden i billard og bordtennis. Dig, som ønsker at holde formen ved lige på ferien, kan besøge hotellets fitnesscenter. Vil du koble helt af, anbefaler vi at du prøver tyrkisk hamam i det herlige spacenter.

I løbet af dagen arrangeres forskellige aktiviteter omkring poolen, og om aftenen er der underholdning i det udendørs amfiteater. Derefter kan man fortsætte aftenen med drinks, kortspil og kvalitetstid ved poolbaren. En gang om ugen afholdes der normalt et sjovt skumparty, hvor hele familien kan grine og have det sjovt i skummet. På familiehotellet findes der en lille basar med forskellige butikker, spillemaskiner samt frisør.

Der er wifi frit tilgængeligt på store dele af hotelområdet.

 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, udlejning af tennis udstyr, spillemaskiner, billard, hamam.

Værelser og suiter til hele familien

Pegasos World er bygget med fokus på familier, og derfor er de fleste værelser familiesuiter. Værelserne er rumlige og funktionelle, og hos Nazar vurderer vi dem til at svare til standarden på et firestjernet hotel. Værelserne er lyse, friske og har en moderne indretning i skandinavisk stil. På værelserne er der tv, telefon, safety boks, brusekabine, føntørrer og centralstyret aircondition, som er i gang afhængig af temperaturer og tid på sæsonen. Der findes en minibar, der mod betaling kan fyldes.

Der er wifi uden ekstra omkostninger for to enheder på værelset.

Hvis du booker Comfort Class får du gratis internet på værelset for op til fem enheder. Da den store pool ligger mellem værelsesbygningerne og stranden kan man ikke få havudsigt på Pegasos World.

Er I flere familier som rejser sammen, bedes I være opmærksomme på at dobbeltværelser og suiter ligger i forskellige bygninger. I vil derfor komme til at have et par minutters gang mellem værelserne hvis I vælger forskellige værelsestyper.

Side by Side

Vær sikker på at bo ved siden af dine rejsefæller! Dette er en unik garanti – og perfekt for den store familie eller vennerne som rejser sammen. Book to værelser af samme type og vær garanteret at bo max. tre døre fra hinanden. Det koster 360 kr. per værelse per uge og er muligt på de fleste værelsestyper.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Værelset er ca. 26 m² og her er to rigtige sengepladser. Alle dobbeltværelser på Pegasos World har enten klinke-eller laminatgulv samt en mindre balkon/terrasse med et bord og to stole. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende, men kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: Når du bor i denne værelsestype, kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra et andet dobbeltværelse.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

I familiesuiterne, som er ca. 33 m², får du to separate værelser med en dør imellem. I soveværelset er der to rigtige sengepladser og i det andet værelse er der to lænestole, som kan laves om til sovepladser. Sovesofaerne måler 180x90 cm i udfoldet længde. Vi anbefaler altid voksne at bestille værelser hvor man sover i en normal seng.

Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på to børn. Det er muligt – mod tillæg – at booke suiten som et enkeltværelse. Familiesuiterne har klinkegulv og enten er der fransk altan – eller mod tillæg – balkon med et bord og to stole.

Side by side: Når du bor i en familiesuite, kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden familiesuite med af samme type af balkon.

Deluxesuite med balkon, 3-5 personer

Deluxesuite med balkon, 3-5 personer

Hvis du vil have ekstra plads og fire rigtige sengepladser på værelset, skal du booke en deluxesuite, som er ca. 45 m². Indretningsstilen er den samme som de andre værelsestyper, og navnet ”deluxe” skyldes blot, at disse værelser er lidt større end de andre. Her er en lille entré og to separate værelser. Deluxesuiterne har to rigtige sengepladser i hvert rum samt en ekstraseng ved behov (190x90 cm).

Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og et barn og det er muligt for to børn at få børnepris. Alle deluxesuiterne har balkon og laminat- eller klinkegulv og brusekabine. 

Side by side: Når du bor i en deluxesuite kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden deluxesuite eller deluxesuite VIP.

Deluxe VIP med balkon, 2 personer

Deluxe VIP med balkon, 2 personer

Deluxesuiten er den mest rummelige, som vores gæster kan booke, deraf navnet ”VIP”. Denne suite på ca. 48 m² er kun til to personer og består af et soveværelse og en separat opholdsstue. Værelserne har enten klinke- eller laminatgulv samt balkon. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende.

Side by side: Når du bor i en deluxesuite kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden deluxesuite eller deluxesuite VIP.

Værelse til én voksen og to børn

Dette er enten et dobbeltværelse eller en familiesuite med fransk altan (se beskrivelsen ovenfor) Her kan bo en voksen sammen med to børn som betaler børnepris. Det er ikke muligt selv at bestemme hvilken af de to værelsestyper man får.

Massage, skønhedsbehandlinger og tyrkisk bad

Er du en livsnyder med hang til selvforkælelse, anbefaler vi at du under dig selv et besøg i Pegasos Worlds store spacenter. Udover den imponerende indendørs pool, findes her også jacuzzi, sauna, hamam og et stort udvalg af massager og afslappende behandlinger for enhver smag.

I hotellets tyrkiske bad, hamam, kan du opleve den ægte og traditionelle form af nutidens moderne spa-behandlinger. 

 

Mod betaling

Behandlinger samt brug af spacenterets faciliteter.

Værelser til funktionshæmmede

På Pegasos World har vi et mindre antal dobbeltværelser med laminatgulv til rådighed, som er tilpasset vores funktionshæmmede gæster. Værelserne er cirka 35 m² med plads til op til to voksne. Det er også muligt mod ekstra betaling at bestille værelset for kun én person. Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon.

Alle værelser har central aircondition, hvilket betyder, at det kører på bestemte tidspunkter af dagen afhængigt af vejr og sæson. Derudover er der tv, egen balkon eller terrasse og en safety box.

Bemærk at der fra stuen og ud til altanen er en kant på et par centimeter i forbindelse med skydedøren, hvilket rullestolsbrugere bør være opmærksom på.

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede.

Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og det kan være besværligt at komme omkring på stranden, da der ikke er ramper her. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

Et par gode råd

 • Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse. 
 • Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.
 • Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverede solsenge på stranden
 • À la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset (for fem enheder i stedet for to)
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • 2 morgenkåber og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side

Hotellet er beliggende ved Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.

Specialkost som fx glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt.

På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres også laktosefri ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Du kan bytte dine badehåndklæder dagligt ved hotellets spacenter.

Den enorme pool er en vitterlig én stor pool, men det er tydeligt markeret med hajfinner og farveskift på bunden hvornår der bliver dybt.

I hovedrestauranten er der ofte meget aktivitet – især i højsæsonen kan det være lidt trængsel ved buffeten. Det kan være en god ide at tilpasse dine måltider efter når der ikke er ”myldretid” i restauranten.

Softice serveres kun i visse dele af sæsonen. Den asiatiske temarestaurant ligger udendørs og åbningstiderne afhænger derfor af vejret.

Nazars piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og retter sig mod alle børn i alderen 4-11 år. Chill Out Club er for børn i alderen 12-17 år og er åben 2-3 dage om ugen fra juni til oktober.

Internethastigheden kan variere afhængigt af antal brugere på netværket.

Pegasos World og dets værelser vurderes til at være firestjernet, men da der også er de fantastiske familiefaciliteter og vores populære børneklubber, vælger vi hos Nazar at give hotellet fem n’er.

Da den store pool er placeret mellem værelsesbygningerne og stranden kan man ikke få havudsigt på Pegasos World. Vi anbefaler altid at voksne booker værelser, hvor de kan sove i en normal seng eftersom sovestolene er noget mindre og hårdere end normale sengepladser.

Af sikkerhensyn er der begrænsninger på højde på visse vandrutsjebaner.

Aquatube (Ø820 mm)

78 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. 

Windigo (Ø820 mm)

35 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. 

Windigo (Ø820 mm)

36 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. 

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m lang. Minimumshøjde1,20 m. 

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m lang. Pooldybde 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Space Bowl

95 m lang. Minimumslhøjde 1,20 m. Pooldybde1,80 m.

Boomerango

95 m lang. Minimum højde 1,20 m. To voksne kan køre sammen men må ikke veje mere end 200 kg i alt. Du kan ikke prøve vandrutschebanen alene.

Drop Slide

67 m lang. Du skal være mindst 18 år for at prøve på denne vandrutschebane. Et barn må prøve med en voksen, hvis barnet er mindst 1,2 m langt. To voksne kan køre sammen, men må ikke veje mere end 200 kg i alt. Du kan ikke prøve vandrutschebanen alene.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar om dette.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

'Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Pegasos World har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har droppet brugen af engangsvandflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filteret vand i glas.

• Der er ansat et grønt team på hotellet, som organiserer forskellige arrangementer med og for gæsterne – det kan være at plante nye træer, rydde op i naturen og på stranden.

• Stranden har blåt flag. For at opnå dette er der væsentlige krav som skal overholdes, herunder skal der blandt andet tages mikrobiologiske prøver af badevandet som efterlever den høje standard og de nedsatte krav.

• På hotellets strand vokser der Sandliljer, som er en truet planteart. Der er informationstavler rundt om på hotellet, som informerer gæsterne om at respektere og beskytte disse.

• Sidste år blev der plantet 3000 træer i hotellets navn i samarbejde med organisationen TEMA. Disse træer er blevet plantet i Denizli region i Tyrkiet.

• Hotellet støtter flere sociale ansvarlighedsprojekter, blandt andet ydes der hjælp til skoler i hotellets lokal område og der laves donationer til flere organisationer, som støtter udviklingshæmmede børn og børnenes beskyttelse.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections