Side, Tyrkiet

Pegasos World

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 1577 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 1577 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Pool:
Ja, på 10 000 m² 
Strand
0 m 
Centrum
6 km 

Nazars topsælger med Middelhavets største pool og heftigt vandland!

Når du ankommer til Pegasos World, ankommer du til et hotel, der både i areal og indbyggertal er så stort, at det er en helt lille by i sig selv. Her kan du både deltage i al legen omkring poolen og trække væk til mere afsides områder. 

Børn op til 16 år rejser til nedsat pris, og Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider står på spring for børnene i vores egen Captain Nemo’s piratklub (maj-oktober), vores ungdomsklub Chill Out Club (maj-august), vores svømmeskole Swim a’hoy (juni-oktober) og vores danseskole (juni-oktober) – alt sammen inkluderet i prisen!

Oplev en verden, hvor en pool på intet mindre end 10.000 m² byder dig velkommen. Poolen er så stor, at den har en hel ø i midten, hvor du har en scene, bar, restaurant og hyggekroge i små hytter med stråtag. Vil du have mere fart over feltet skal du istedet begive dig til det vilde vandland med intet mindre end 13 fartfyldte rutsjebaner. 

Hotellet er bygget op med en hovedbygning med restauranter, barer, wellnesscenter og butikker samt adskillige værelsesbygninger, der ligger forskudt og i de flestes tilfælde lidt tilbagetrukket fra poolen, så der hersker en rolig og hyggelig feriestemning, når du går rundt på stierne mellem husene.

All Inclusive-perlen Pegasos World er småbørnenes favorit. Mens du vil sætte pris på, at familien kan bo samlet i suiter for helt op til fem personer og hygge dig om aftenen med masser underholdning, vil dine børn elske vandrutsjebanerne, minidiscoet og vores børneglade aktivitetsguider.
Med næsten en tredjedel af alle vores gæster på Pegasos World gør vores guider alt, hvad de kan, for at sikre, at også du får en uforglemmelig ferie.

Så gør som 30 % af Nazars gæster: bestil en sommerferie på Pegasos World – men gør det i god tid, især hvis du vil af sted i højsæsonen!

Er det havet – eller er det en pool?

Hotellets tempofyldte vandland tiltrækker med 13 store, vilde vandrutsjebaner for de eventyrlystne feriemennesker, der vil have et ordentligt adrenalinkick.

Der er snoede og stejle tunneller, svimlende sving, betagende højder og uventede kurver. Mærk den varme sommerluft mod ansigtet og nyd kilden i maven når du spinder ned ad de halsbrækkende vandrutsjebaner i en rasende fart!

Børn, unge og voksne, på Pegasos World kommer alle vovehalse med et barnesind – og en stor portion mod – til at trives! Det gælder om at holde tungen lige i munden når man suser ned ad de farverige, bølgende rutsjebaner!


Pegasos Worlds andet vartegn er den gigantiske pool, der udfylder hele 10.000 m2 af hotelområdet. Her er både dybe områder for de voksne og lavvandede områder, hvor småbørnene kan soppe og lege, og midt i det hele ligger det fine piratskib med vandrutsjebaner for de mindste. Få minutters gang herfra finder du den lange sandstrand, som indbyder til fantasifulde sandslotte.

Poollandskabet er forbundet hele vejen rundt, men trods det bliver det ikke svært for børnene at finde ud af, hvor vandet bliver dybt, for det er markeret med advarende hajfinner og farveskift på bunden. Herudover findes der en separat børnepool og 5 forskellige vandrutsjebaner.

Midt i den store pool ligger en ø, hvor du finder poolbaren Long John Silver Bar, som serverer kolde drikkevarer i løbet af dagen. Husk, at du har håndklæde til pool og strand uden tillæg. Du kan dagligt bytte til nye håndklæder ved hotellets spa.

Ved siden af poolområdet, kun adskilt af det grønne haveområde, venter 600 m privatsandstrand på dig.

Middelhavets blå bølger er et fristende alternativ til den store pool. Her er ligeledes solsenge og parasoller uden tillæg og en strandbar. Selve vejen ned til stranden er rigtig hyggelig, hvor du går ad stien langs en palmeallé.

Side-området har nogle af den tyrkiske sydkysts bedste strande, og stranden ved Pegasos World er ingen udtagelse. Stranden er meget bred og er derfor perfekt scene for at bygge sandslotte og voldgrave. Vandet bliver dog forholdsvis hurtigt dybt.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger i forhold til højde og alder på visse vandrutsjebaner.


Vandrutsjebaner

Aquatube (Ø820 mm)
78 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)
72 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)
33 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)
35 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)
36 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m.

Hill Slide (500x2650 mm)
43 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m.

Black Hole (Ø1400 mm)
37 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)
101 m lang. Kun voksne er tilladt. Pooldybde 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)
74 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde 1,20 m.

Space Bowl
95 m lang. Minimumshøjde 1,20 m eller 1 m hvis man tager sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde 1,80 m.

Boomerango
95 m lang. Minimumshøjde 1,20 m.

Drop
67 m lang. Minimumshøjde 1,20 m.


Bemærk at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter. 

All Inclusive - fordi det er så nemt!

Fordi det er nemt!

Når en familie med børn er på ferie, løber regningen let op i flere tusinde kroner for mad, drikke og små mellemmåltider. Med en ferie på Pegasos World og All Inclusive i bagagen har du haft dine sidste bekymringer om store restaurantregninger og overtrukne feriekonti.

Den store buffet er klar fra tidlig morgen med alt, hvad du kan forestille dig til en god start på dagen. Frokosten kan du nyde i restauranten, eller du kan nøjes med en let anretning fra snackbaren ved poolen. Alle lokale drikkevarer er selvfølgelig inkluderet. Her er gang i den, når dagens hovedmåltider serveres, og børnene får lov at mæske sig med alle deres livretter samtidig med, at de sludrer med alle de nye venner, de har mødt ved poolen eller i børneklubben. Især i højsæsonen, når hen ved 3.000 mennesker gæster hotellet hver uge, kan der være lidt trængsel ved buffeten, så prøv eksempelvis at variere jeres spisetider alt efter hvornår, der er ”myldretid”. Her er både mulighed for at sidde inden for og uden for med udsigt til poolen.

Når dagen er omme, og det er blevet tid til middagen, serveres en aftenbuffet med et godt udvalg af supper og forretter, salater og forskellige slags kartofler, ris, pasta og saftige kødretter. Desuden er der flere stationer, hvor maden bliver frisk tilberedt, mens du ser på. Aftenbuffeten byder på en god kombination af både tyrkiske og internationale retter og et dessertbord med et overvældende udbud af desserter, kager og frugt til dig, der har plads til mere.

I løbet af sæsonen bliver der under visse perioder serveret fløjlsblød softice i iskiosken - i to forskellige smagsvarianter! Som om dette ikke er nok er der også laktosefri ispinde! I de perioder hvor der ikke findes softice, serveres der naturligvis almindelig is. 

På Pegasos World er der hele tre tema-restauranter at vælge imellem: tyrkisk, italiensk og asiatisk. Du kan vælge at spise omkostningsfrit én gang på én af de tre restauranter pr. uge, såfremt der er plads. Alle lokale drikkevarer indgår her, men ønsker du vin på flaske eller importerede drikkevarer koster det ekstra. Den tyrkiske og den italienske restaurant har åbent hele sæsonen, mens den asiatiske restaurant ligger udenfor og åbningstiden er derfor afhængig af vejret.

Horoscopia Bar

Efter en dejlig dag på stranden kan du nyde en aperitif før middagen i de bløde sofaer i Horoscopia Bar eller slutte dagen med et spil kort og en kop kaffe. Her er populært blandt gæsterne om aftenen.

Long John Silver Bar

Poolbaren på Pegasos World ligger på en ø midt i den kæmpe pool og er perfekt til en kold øl midt på dagen eller om aftenen. Stedet er et af de mest populære på Pegasos World, og med den fine udsigt forstår man godt hvorfor.

Navigators Bar

Når det sidst på aftenen er tid til at trække i danseskoene, er Navigators Bar det helt rigtige sted at være. Udendørsdiskoteket på Pegasos World er klar med festlige ferietoner, og du skal bare nyde den lune sommeraften.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, drikkelse på flaske, drikkevarer i diskoteket, friskpresset juice, tyrkisk kaffe, nogle slags snacks.

Vær opmærksom på, at tider og udbud kan ændre sig afhængigt af antal gæster og sæson. À la carte-restauranter kan anvendes så længe, der plads.

Åbningstider:

Åbningstider:
Morgenmad Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen morgenmad Hovedrestaurant 10:00 - 10:30
Frokost Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Aftensmad Hovedrestaurant 18:00 - 21:00
Børnebuffet   18:00 - 20:00
Temarestaurant   19:00 - 20:00
Is   11:00 - 21:30
Midnattssnacks   00:00 - 00:30
Snacks   11:30 - 16:30
Kaffe   16:30 - 17:00
Horoscopia Bar   10:00 - 01:00
Nautilus Disco   23:30 - 03:00
Self service lobby bar   10:00 - 00:00

Skal dine børn vælge, vælger de Pegasos World!

Der er intet bedre, end at se glæden i øjnene på de forventningsfulde børn, når de ankommer til Pegasos World. Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klar til at underholde de mindste gæster i vores forskellige børneklubber.

Captain Nemo’s piratklubb

I Nazars egen Captain Nemo’s piratklub er der god plads til at tegne og male, spille spil eller forberede udklædningen til ugens helt store begivenhed: Captain Nemo’s fødselsdag, hvor piratkaptajnen selv møder op for at blive fejret med fødselsdagskage og sang. Det er helt frit at deltage i piratklubben, som bliver ledet af Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider.

Ugen igennem lærer vores skandinaviske aktivitetsguider også børnene forskellige danse, der bliver opført til minidiscoet, som bliver afholdt fem aftener om ugen.
Nazars piratklub er åben fem dage om ugen fra maj til oktober og henvender sig til alle børn i alderen 4-11 år. Lederne taler dansk eller skandinavisk!

Børneområdet har sågar sin egen snackbar, Moby Dick, som kun er for børn. Her kan de spise og drikke så meget, de vil, for regningen er jo betalt hjemmefra! I samme område findes foruden en legeplads også en stor børnepool med flere mindre vandrutsjebaner.

Chill Out Club – kun for teenagere!

De større børn har også mulighed for at slippe lidt væk fra forældrene og hænge ud med andre nordiske unge i alderen 12-16 år. I Nazars skandinaviske Chill Out Club, som er åben tre dage om ugen fra maj til august, er der mulighed for at dyrke sport, høre musik eller bare slikke sol i hinandens selskab, helt uden omkostning.

Swim a'hoy svømmeskole

Forestil dig dine børns stolthed, når de tilbage i skolen kan fortælle, at de har lært at svømme i ferien!  En ferie på Pegasos World indbyder til masser af badning, og derfor er det vigtigt, at børnene føler sig trygge i vandet. Nazars skandinaviske svømmeskole Swim a’hoy er åben fra juni til oktober og er helt gratis. Alle vores instruktører har fået en officiel svømmeinstruktøruddannelse.

Svømmeundervisningen finder sted fire gange om ugen, men i lavsæsonen (september-oktober) arrangeres svømmeskolen 2-4 gange om ugen. Svømmeskolen er inddelt i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. Holdet for de yngste børn er primært fokuseret på leg og tryghed i vandet, mens holdet for de lidt ældre børn tilbyder rigtig svømmeundervisning.

NB: Tilmelding til aktivitetsguiderne på destinationen, begrænset antal børn pr. gruppe.

Dans løs på ferien!

Her lærer vi børnene at danse til rytmerne af de nyeste og mest populære hits. Dance Stars foregår 1-3 gange om ugen og en gang om ugen (juni-oktober) er der opvisning hvor børnene er stjernerne i showet og hvor du viser de nylærte trin for de stolte forældre og andre børn. Danseskolen retter sig imod børn i alderen 7-14 år.

Mod betaling

Piratcruise.

Nyd ferien med sport eller afslapning

Udbuddet af aktiviteter på Pegasos World er stort, og det kan være svært at vælge mellem de mange sjove feriefornøjelser. Hotellet tilbyder blandt meget andet tennisbaner, basketball, billard, bordtennis, fitnesscenter og beachvolleyball for bare at nævne nogle af aktiviteterne, og der er også gratis trådløst internet på store dele af hotelområdet.

Internethastigheden kan variere afhængigt af mængden af brugere.

I løbet af dagen arrangeres forskellige aktiviteter omkring poolen, og om aftenen er der underholdning i det udendørs amfiteater, hvorefter aftenen forsætter typisk i og omkring Long John Silver Bar ved poolen. På hotellet findes desuden en lille bazar med forskellige butikker, spillemaskiner samt frisør.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, udlejning af tennis udstyr, spillemaskiner.

Renoverede værelser og suiter til hele familien

Pegasos World er bygget med fokus på familier, og derfor er de fleste værelser familiesuiter.

Værelserne er generelt enkle og funktionelle, og hos Nazar vurderer vi dem til at svare til standarden på et firestjernet hotel. Værelserne er lyse, friske og moderne indrettet. Alle værelser på hotellet er blevet renoveret af flere omgange siden 2012. 

På værelserne er der tv, telefon, deponeringsboks, og central aircondition, som er i gang afhængig af temperaturer og sæson. I minikøleskabet er der dagligt en flaske vand inkluderet. Ønsker du at køleskabet bliver fyldt er dette mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. 

Familiesuiterne kan bookes med almindelig eller fransk altan, mens alle andre værelsestyper har almindelig altan. Familiesuiterne har klinkegulv, mens de andre værelsestyper har laminat eller klinkegulv. 

Der er Wifi (uden omkostninger for to enheder). Vær opmærksom på at internethastigheden kan variere afhængig af hvor mange brugere der er online samtidig. 

Hvis du booker Comfort Class får du gratis internet på værelset for op til fem enheder. 

Da den store pool ligger mellem værelsesbygningerne og stranden kan man ikke få havudsigt på Pegasos World. Hotellet har over 800 værelser, hvor de rummelige deluxe-suiter har plads til op til fem personer. 

Er I flere familier som rejser sammen, bedes I være opmærksomme på at dobbeltværelser og suiter ligger i forskellige bygninger. I vil derfor komme til at have et par minutters gang mellem værelserne hvis I vælger forskellige værelsestyper. Alle ekstrasenge måler 80x185 cm.

Side by Side

Vær sikker på at bo ved siden af dine rejsefæller! Dette er en unik garanti – og perfekt for den store familie eller vennerne som rejser sammen. 

Book to værelser og vær garanteret at bo max. tre døre fra hinanden. Det koster 360 kr per værelse per uge og er muligt på de fleste værelsestyper.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Værelset er ca 26-28 m² og her er to rigtige sengepladser. Alle dobbeltværelser har enten klinke-eller laminatgulv, brusekabine og en mindre balkon/terrasse med et bord og to stole. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende, men kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelserne blev renoveret i 2014. 

Side by side: Når du bor i denne værelsestype kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra et andet dobbeltværelse – en fordel, som er værd at benytte sig af hvis I er flere som rejser sammen.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

I familiesuiterne, som er ca. 35-40 m² får du to separate værelser med dør imellem. I soveværelset er der dobbeltseng eller to enkeltsenge, og i det andet værelse er der to lænestole, som kan laves om til sovepladser. Sovesofaerne måler 80x185 cm og er såkaldte ekstrasenge og af hårdere materiale end normale senge. Vi anbefaler altid voksne, at bestille værelser hvor de sovevære i en normal seng.

Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og det er muligt at få barnepris på to børn. Det er muligt – mod tillæg – at booke suiten som et enkeltværelse.

Familiesuiterne har klinkegulv, brusekabine og enten er der fransk altan – eller mod tillæg – balkon med et bord og to stole.

Alle familiesuiter blev renoveret i enten 2012 eller 2014.

Side by side: Når du bor i en familiesuite med fransk altan kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden familiesuite med fransk altan – eller hvis du bor i en familiesuite med balkon kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden familiesuite med balkon – denne mulighed er værd at benytte sig af, hvis I er flere som rejser sammen.

Deluxesuite med balkon, 3-5 personer

Deluxesuite med balkon, 3-5 personer

Hvis du vil have ekstra plads og fire rigtige senge på værelset, skal du booke en deluxesuite, som er ca. 45-51 m². Ligesom familiesuiten består deluxesuiten af to sammenhængende værelser med dør mellem, men deluxesuiten er større, derfor navnet ”Deluxe”. Deluxesuiterne har en dobbeltsenge i det ene værelse og to enkeltsenge i det andet. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og et barn og det er muligt for to børn at få børnepris.

Alle deluxesuiterne har en eller to balkoner, laminat-eller klinkegulv og brusekabine.

Samtlige deluxesuiter blev renoveret i enten 2015 eller 2018. 

Side by side: Når du bor i en deluxesuite kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden deluxesuite eller deluxesuite VIP - denne mulighed er værd at benytte sig af, hvis I er flere som rejser sammen.

Deluxe VIP med balkon, 2 personer

Deluxe VIP med balkon, 2 personer

Denne suite på ca 48-55 m² er kun til to personer og består af et soveværelse og en separat opholdsstue. Denne værelsestype er den største som to gæster kan booke, derfor navnet VIP.

Værelserne har enten klinke – eller laminatgulv, brusekabine og balkon. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende.

Samtlige deluxesuiter blev renoveret i enten 2015 eller 2018. 

Side by side: Når du bor i en deluxesuite kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden deluxesuite eller deluxesuite VIP - denne mulighed er værd at benytte sig af, hvis I er flere som rejser sammen.

Værelse for én voksen og to børn

Dette er enten et dobbeltværelse eller en familiesuite med fransk altan (se beskrivelsen ovenfor) Her kan bo en voksen sammen med to børn som betaler børnepris. Det er ikke muligt selv at bestemme hvilken af de to værelsestyper man får. 

Alle dobbeltværelser blev renoveret i 2014 og alle familiesuiterne i 2012 eller 2014.

Massage, skønhedsbehandlinger og tyrkisk bad

Er du også en livsnyder med hang til selvforkælelse, skal du unde sig selv et besøg i hotellets store wellnesscenter. Foruden den imponerende indendørs pool på hele 450 m² findes her også jacuzzi, sauna, hamam og et stort udvalg af massager og afslappende behandlinger for enhver smag. 

I hotellets tyrkiske bad, hamam, kan du opleve den ægte og traditionelle form af nutidens moderne spa-behandlinger. Et besøg her i begyndelsen af ferien sikrer dig en mere naturlig solbrun farve, som desuden holder længe efter, du er kommet hjem.

Kontakt vores guider på hotellet, som kan fortælle mere om wellnesscenterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lækre hamam-pakke med forkælelse for krop og sjæl.

Mod betaling

Peeling, massage og andre behandlinger samt brug af wellnesscentrets faciliteter.

Enkle værelser for funktionshæmmede

På Pegasos World har vi et mindre antal dobbeltværelser med laminatgulv til rådighed, som er tilpasset vores funktionshæmmede gæster. Værelserne er cirka 28 m² med plads til op til 2 voksne. Det er også muligt mod ekstra betaling at bestille værelset for kun én person.

Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon.

Generelt: Alle værelser har central aircondition, hvilket betyder, at det kører på bestemte tidspunkter af dagen afhængigt af vejr og sæson. Derudover er der tv, egen balkon eller terrasse og en deponeringsboks.

Bemærk: Fra stuen og ud til altanen er der på visse værelser en kant på et par centimeter, så har du kørestol, skal du være opmærksom på dette.

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede.

Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er dog ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og der findes ikke regulære ramper ved stranden. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

Et par gode råd

 • Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse.
 • Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.
 • Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Opgrader din ferie med Comfort Class!

På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

Bemærk, at Comfort Class skal bookes senest en uge inden afrejse.

Alt dette får du med Comfort Class:

 • Reserverede solsenge på stranden
 • À la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice
 • VIP check-in ved ankomst til hotellet
 • Gratis internet på værelset (for fem enheder i stedet for to)
 • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter
 • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
 • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
 • Morgenkåbe og 2 par tøfler
 • Poolhåndklæder på værelset ved ankomst


OBS: Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side

Hotellet er beliggende ved Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.

Specialkost som fx glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres også laktosefri ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra