Nyhed

Lara/Antalya, Tyrkiet

Sherwood Suites

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 13 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
700 m 
Centrum
13 km 

Nyåbnet stilrent hotel

Sherwood Suites er lækkert, nyåbnet All Inclusive-hotel med et moderne og stilrent udtryk, som også går igen på de store rummelige værelser, som er helt op til 85 m².

Hotellet har et spritnyt kulørt vandland med syv herlige vandrutsjebaner og et sjovt vandpjaskeområde med flere mindre rutsjebaner for familiens mindste. Her er ikke mindre end tre skønne pools på hotellet, så du kan vælge du vil sole og bade i livlige eller mere rolige omgivelser. Sherwood Suites lille strand ligger blot et par minutters kørsel fra hotellet og shuttlebussen kører i pendulfart mellem hotellet og stranden. 

Her kan du nyde glæderne ved at rejse på All Inclusive-ferie. Tre gange om dagen er der buffet i hovedrestauranten, og når sulten melder sig i løbet af dagen, er der et udvalg af forskellige snacks i snackrestauranten i vandlandet. Du kan hygge dig i lobbybaren, hvor der er dejlig uhøjtidelig stemning og få en forfriskende drink.

Hvis du gerne vil starte ferien så snart du er landet i Tyrkiet, er Sherwood Suites et glimrende valg, da der blot er 15-20 minutters transfer fra lufthavnen til hotellet.

Sherwood Suites er et af Nazars fine kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene og er en del af vores Holiday Collection hoteller.

Spis og drik blot alt det du kan!

Når du rejser på ferie med All Inclusive så kan du nyde ej at skulle tænke over hvor næste måltid mon skal spises og hvad det koster, for dette har du jo allerede betalt for hjemmefra. Hovedmåltiderne serveres som buffet i den store, lyse hovedrestaurant. Her er et udbud af både indbydende salater, lokale delikatesser, internationale favoritter og der er også en udendørs sektion, hvor der til aftensmaden bliver grillet og tilberedt forskellige retter.

Når sulten melder sig i løbet af dagen, er der et udvalg af forskellige snacks i den store åbne snackrestaurant i vandlandet. Her serveres der også is det meste af dagen, og dette plejer at være et hit, særligt hos familiens yngste. Ved snackrestauranten er der også et hjørne, hvor der nogle timer om eftermiddagen tilberedes og serveres den lækre tyrkiske specialitet Gözleme.

Der er flere barer, hvor du frit kan hente drikkevarer, når tørsten melder sig. Om aftenen kan I for eksempel sidde og hygge jer med en drink ved området lobbybaren, som er lyst og imødekommende og hvor der er dejlig uhøjtidelig stemning, eller måske lægge vejen forbi det lille patisserie, hvor du kan nyde kager og kaffe.

Hotellet her også to fine temarestauranter (en tyrkisk og en italiensk) som er mere intime og lidt mere elegant indrettet. Her er der en fastsat menu, som du kan nyde mod et mindre tillæg. Husk at bestille bord i god tid.

Mod betaling:

Besøg på temarestauranterne, friskpresset juice, energi drik, room service, visse internationale mærker af spiritus.  

Kulørt og kreativ børneklub

Det spritnyt vandland med syv farvestrålende og mavekildende vandrutsjebaner og det sjove vandpjaskeområde er et stort trækplaster, og klods op af vandlandet ligger den internationale børneklub.

Alene den kulørte facade vil tiltrække børnenes opmærksomhed, og indendørs er der ligeledes glade farver, og der arrangeres i løbet af dagen kreative aktiviteter og lege.

Aktiviteter både i dag-og aftentimerne

Selvom du naturligvis skal slappe af på din ferie er der mulighed for at være aktiv, hvis du ønsker det. Der er både basket bane, fodboldbane, bordtennis, dart, boccia og så er der dagligt fællesaktiviteter i og omkring den ene pool i vandlandet.

Du kan lægge vejen forbi fitnesslokalet, som er et mindre lyst fitnesslokale med store vinduespartier med udsigt til poolområdet.

Både i løbet af dagen og om aftenen sørger Sherwood Suites internationale aktivitetsguider for at aktivere og underholde hotellets gæster.

Flere aftener om ugen er der aftenunderholdning ved den store scene som ligger ved vandlandet.

Ikke langt fra hotellet ligger der flere bazarer og mindre shoppingcentre, og når mørket falder på er det en oplevelse blot at gå en tur langs vejen og kigge på de mange store og imponerende hoteller, hvoraf mange er oplyst og sågar har lysshow om aftenen.

WiFi i både lobbyområdet og på værelserne er inkluderet i prisen.

Mod betaling:

Vandsportsaktiviteter

Store værelser i moderne stil

Værelserne er store, rummelige og lækkert indrettet i et stilrent design, der appellere til den nordiske stil.

Både indretningen og møblerne en kombination af lyse farver kombineret og kontraster i grå nuancer, der er rene linjer, fine grafiske detaljer og pæne løsninger i en moderne stil.

Der er individuel aircondition, safetyboks, telefon, elkedel, SmartTV samt køleskab med sodavand og vand, som fyldes op dagligt.

Bygningen som Sherwood Suites ligger i, har tidligere været et lejlighedskompleks med langtidsudlejede lejligheder. Værelserne blev i 2019 istandsat fra top til tå, og selvom køkkenet er bevaret i værelserne, er strømmen i komfuret og opvaskemaskinen ikke tilsluttet ligesom der ej heller er service i skabene.

På badeværelset er der brusekabine, og i familiesuiterne er der tilmed vaskemaskine på badeværelset.

Mod betaling:

Roomservice, telefon

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 35 m² og her er tre almindelige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Family Suite, 2-4 personer

Family Suite, 2-4 personer

Den rummelige familie suite er 75 m², og her er et soveværelse med tre almindelige sengepladser. I stuen er der to sovesofaer, som hver måler 180x90cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Family Suite Large, 3-5 personer

Family Suite Large, 3-5 personer

Den store familiesuite er hele 85 m ² og her er et soveværelse med tre almindelige sengepladser. I stuen er der to sovesofaer, som hver måler 180x90cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Nyd en afslappende massage

Hvis du vil holde en pause fra solen og badningen, så læg vejen forbi den dejligt lyse spa-afdeling, hvor du frit kan benytte saunaen, dampbadet og det tyrkiske bad. Her kan du også nyde en afslappende omgang massage eller ansigtsbehandling, som dog er mod betaling.

Mod betaling:

Alle massager og behandlinger.

Bygningen som Sherwood Suites ligger i, har tidligere været et lejlighedskompleks med langtidsudlejede lejligheder. Værelserne er blevet istandsat fra top til tå, og selvom køkkenet er bevaret i værelserne er strømmen i komfuret og opvaskemaskinen ikke tilsluttet ligesom der ej heller er service i skabene.

Bemærk, at når du skal i vandlandet skal du medbringe dit nøglekort for at kunne komme ind i hovedbygningen igen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections