Filtrer resultat

Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Sorteret på

Sun Beach

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 153 respons

Ialyssos, Rhodos

Sun Beach er et flot, klassisk feriehotel med rigtig god beliggenhed, lige ved en herlig strand og med mange aktiviteter for hele familien. Du kan vælge imellem hotelværelser og lejlighed, og der er ligeledes flere måltidspakker at vælge imellem – blandt andet All Inclusive, der er super nemt! Du bor tæt i det centrale Ialyssos og der findes to fine poolområder, der indbyder til en kølende dukkert.

Fakta
Pool
3
Børnepool
Ja
Afstand til strand
0 m
Afstand til centrum
300 m Ialyssos
Børnepris t.o.m.
11 år
Gå til hotelinformation Vis på kort
Prisen per person kan være ændret i løbet af dagen. Den aktuelle totalpris kan ses ved at klikke på afrejsedatoen nedenfor.

I denne 23 m2 store etværelseslejlighed er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng på 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Ingen måltider er inkluderet..

Kun få værelser tilbage

I dette værelse på 23 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes..

Kun få værelser tilbage

Denne lejlighed på 38 m² ligger i Olympus delen og har to rigtige sengepladser og to ekstrasenge, der måler 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Ingen måltider er inkluderet..

Kun få værelser tilbage

Dette værelse er ca. 25 m² og har tre rigtige sengepladser og en ekstra seng på 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max fire voksne og det er muligt at få en børnepris. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes..

Kun få værelser tilbage

Denne lejlighed ligger i Helios delen, er 38 m² og har en skøn havudsigt. Lejligheden har to rigtige sengepladser og to ekstrasenge på 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Ingen måltider er inkluderet..

Kun få værelser tilbage

Dette værelse er 23 m² og minder om det almindelige dobbeltværelse, men har højere indretningsstandarder. Værelserne har elkedler, tv samt badekåbe og tøfler. Der er to rigtige sengepladser og en ekstraseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes..

Kun få værelser tilbage

.

Kun få værelser tilbage

I børnesuiten på omkring 40 m² får du to separate værelser. Som navnet antyder, er dette værelse specielt designet med børnefamilier i tankerne – i særdeleshed børnene. I værelset findes eksempelvis tv med børnekanaler, velkomstsnacks i køleskabet, tegnegrej til børn op til 8 år og Sony PlayStation hvis børnene er over 8 år. Her er fire rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her er plads til max fire voksne og det er muligt at få en børnepris, og en børnerabat på voksenprisen. Ingen måltider er inkluderet..

Kun få værelser tilbage

Her bor du i fine, moderne og lyst indrettede suiter på 45 m², der ligger på nogle af de øverste etager og som tilbyder en skøn havudsigt. Du får to separate værelser, fire rigtige sengepladser samt en sovestol, der måler 190x85 cm i udslået mål. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fem voksne og det er muligt at få én børnepris..

Kun få værelser tilbage