Lara/Antalya, Tyrkiet

Delphin Imperial

Gæsternes vurdering
4.6 af 5
Baseret på 24 respons
Gæsternes vurdering
4.6 af 5
Baseret på 24 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
16 km 

Elegant Premium Collection-hotel!

Alene synet af hotelbygningen med sine karakteristiske fire spir, der er inspireret af Chrysler-bygningen i New York, kan få det til at risle ned af ryggen på de fleste. Arkitekturen og indretningen på Delphin Imperial er overdådig, men samtidig smagfuld og vil overraske selv den luksusvante gæst, der tror, at han har set det meste.

Alt på Delphin Imperial udstråler elegance og luksus – fra den smukke lobby med den enorme krystallysekrone til de rummelige værelser, hvor moderne indretning og en intim atmosfære går hånd i hånd. Delphin-kædens stamgæster er blevet taget med på råd i planlægningen af hotellets indretning, og som gæst på Delphin Imperial fornemmer man virkelig, at her er gjort et stort arbejde for at skabe smukke omgivelser, hvor alle vil kunne slappe af, hygge sig og føle sig hjemme.

Delphin Imperial er et af vores mest luksuriøse hoteller og tilbyder den perfekte ramme om en drømmeferie for hele familien med herlige pools, en frodig, blomstrende have, stor sandstrand, et overvældende All Inclusive-program og familiesuiter for op til fem personer.

Delphin Imperial er beliggende i Lara, hvor du finder flere butikker og små, eksklusive shoppingcentre. Herfra har du ca. en halv times transport ind til storbyen Antalya med sin charmerende, gamle bydel og smukke havn.  Når du bor i Lara, har du ydermere kun en halv times transfer fra lufthavnen.

Masser af vandpjask

Ved poolen er der både stille områder og større områder med musik og en livlig stemning. Vil du helt have fred og ro omkring dig, har du også mulighed for at fortrække til stillepoolen. Hele udendørsområdet bindes sammen af en bred, flisebelagt gangsti, der fører fra hotelbygningen ned mod stranden, og som er omgivet af frodige græsplæner, blomsterbede og skyggefulde palmer. Her tager hotellets gæster sig en slentretur, når de trænger til lidt luft, og trænger du virkelig til at strække benene, kan du fortsætte med at promenere på stien, der løber langs med vandet nede ved stranden. Er du morgenfrisk, så tag en løbetur, inden varmen for alvor melder sig.

Børnene er her naturligvis også tænkt på! De har to børnepools med minirustjebaner til de aller mindste og der findes også hele to vandlande: et mindre med tre vandrutsjebaner for de mindre børn, og et større vandland med fem vandrutsjebaner for børn og barnlige sjæle over 10 år. I hele poolområdet er der fri adgang til friske drikkevarer og snacks dagen igennem, og serveringspersonalet kører omkring med rulleskøjter på for at sikre en hurtig betjening af de tørstige gæster. Rundt om poolen er også et antal overdækkede pavilloner til fri afbenyttelse, men der er rift om dem, så hvis du vil være sikker på at få plads, kan du reservere en strand- eller pierpavillon mod betaling.

Trænger du til en pause fra varmen uden for, kan du hele sæsonen frit benytte hotellets indendørspool, hvor der både er solsenge og en vitaminbar, som du frit kan forsyne dig fra. Også inden for har børnene en separat pool.

Delphin Imperial har en stor, bred sandstrand med solsejl og solsenge til alle feriegæsterne. Også her findes der skønne pavillioner som er perfekte til en eftermiddagssiesta! I disse pavillioner indgår forskellige pakker og er mod betaling. Stranden er en udpræget sandstrand, men med lidt småsten, som kommer op med bølgerne. Vandet bliver hurtigt dybt, så helt små børn bør ikke lege på egen hånd i vandet.

Som noget helt særligt er her anlagt en stor pier, der fører langt ud i vandet. Her er både en strandbar, solsenge og loungeområder, hvor du kan slappe af med en kølig drink og nyde det frie udsyn over havet og de forskellige vandsportsaktiviteter, der finder sted ud for kysten. Når du ligger på din solseng og skuer ud mod horisonten, føles det næsten som om, at din solseng svæver direkte over bølgerne.

Håndklæde til pool og strand er uden ekstra omkostning.

Glæd dig til gode smagsoplevelser!

Der serveres rigtig god mad på Delphin Imperial til alle måltider. Lækre buffeter med friskpresset juice står klar om morgenen, og frokost og aftensmad er ligeledes flot tilberedt og særdeles velsmagende. Udvalget er intet mindre end enormt, så du kan altid være sikker på, at du og resten af familien finder noget, som I kan lide – uanset om I er til tyrkiske eller internationale retter. 

Rundt omkring på hotelområdet findes der forskellige snackbarer, som serverer gode tyrkiske specialiteter som kumpir, en bagt kartoffel og gözleme, en slags pandekage. I lobbyen findes et sødt konditori som serverer flere forskellige kager og bagværk i løbet af dagen.  

Alle lokale drikkevarer og et bredt udvalg af importerede drikkevarer indgår i All Inclusive-programmet. Is er inkluderet for alle hotellets gæster i dagstimerne.

Som om det ikke var nok med en god hovedrestaurant, inviterer Delphin Imperial dig også til bords på hele otte à la carte-restauranter, hvor der vælges retter fra et udvalgt menukort. Du kan besøge alle á la carte-restauranterne en gang hver, uden ekstra omkostninger, under dit besøg, afhængigt af ledige pladser. Du kan vælge mellem græsk, italiensk, fransk, asiatisk, mexicansk, fisk- og skaldyr, tyrkisk samt restauranten da Vinci, hvor der serveres kvalitetsvin og steaks. 

Bemærk, at à la carte-restauranterne er meget intime, så det er vigtigt at bestille bord i god tid. Fiskerestauranten og den tyrkiske restaurant er beliggende udendørs, så åbningstiderne kan her være betinget af sæson og vejrforhold. De fleste à la carte-restauranter er forbeholdt voksne og unge over 15 år.

Åbningstider:

Åbningstider:
Morgenmad Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen morgenmad Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Frokost Hovedrestaurant 13:00 - 14:30
Aftensmad Hovedrestaurant 18:30 - 21:30
Børnebuffet Hovedrestaurant 18:30 - 21:30
Midnatssnacks Cemelot Bar 22:00 - 07:00
Snacks   24 h
Lobby Bar   24 h
À la carte   18:30 - 21:30
Pool Bar   09:00 - 01:00
Night Club   23:00 - 03:00
Diverse barer   09:00 - 01:00
Bowling Bar   16:00 - 00:00

Vær opmærksom på, at tider og udbud kan ændre sig afhængigt af antal gæster og sæson. À la carte-restauranter kan anvendes så længe, der plads.

Minitivoli og to vandlande

Ved børneklubben er der en legeplads både inden for og uden for. Her er også mulighed for at se børnefilm, når børnene trænger til at slappe lidt af oven på dagens aktiviteter. På hotellet findes ligeledes en speciel børnemenu, babymad, mikrobølgeovn, blender og flaskevarmere i hovedrestauranten. Der er også en ungdomsklub, der er åben nogle aftener og hvor du kan for eksempel spille bordfodbold eller videospil.

I poolområdet er der naturligvis også tænkt på børnene. Både indendørs og udendørs findes en separat børnepool, og nede ved stranden har I adgang til hele to vandland: et mindre med tre vandrutsjebaner for de mindre børn, og et større vandland med fem vandrutsjebaner for børn og barnlige sjæle over 10 år.

Om aftenen er højdepunktet for børnene uden tvivl minidiscoet, hvor børnene får lov at udfolde sig til en masse gode børnesange, eller det vilde minitivoli med karuseller, pariserhjul og radiobiler som frit kan benyttes! 

Sport, shopping, leg eller afslapning?

En del af de mange fine aktiviteter på Delphin Imperial kan kombineres med, at du samtidig får opbygget en god solbrændt kulør. Deltag eksempelvis i beachvolleyball, når det internationale aktivitetsteam arrangerer kampe, eller måske i en tenniskamp mod et andet familiemedlem. Taber du, har du faktisk mulighed for at tage lidt privatundervisning, så du kan ruste dig til næste kamp. Der er også flere aerobichold, hvis du ønsker at motionere i din ferie. For de rigtigt aktive findes også et stort og flot udstyret fitnesscenter, som frit kan benyttes og der er endda personlige trænere, der er klar til at hjælpe med tilpassede træningsprogrammer. Der er gratis trådløst internet i lobbyen.

I underetagen på Delphin Imperial finder du hotellets spillehal med bordfodbold, bordtennis, bowling, billard og flere andre aktiviteter. Her er også en biograf.

Underetagen på Delphin Imperial er indrettet som en britisk inspireret gade, der er flankeret af de velkendte røde telefonbokse. Her kan du finde et udvalgg af forskellige butikker, både tæppehandler, smykkebutik, souvenirbutikker og meget mere, så det er slet ikke nødvendigt at tage ind til Antalya for at gøre lidt indkøb i ferien. Skulle du dog have lyst til at se dig omkring i lokalområdet, går lokalbussen til Antalya fra hovedvejen ude foran hotellet. Hotellet arrangerer en bus, som uden ekstra omkostninger, kører frem og tilbage til Antalya, det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig senest dagen før. Bussen kører når der er mindst 10 tilmeldte. 

Når aftenen falder på, bliver der afholdt forskellige underholdende shows på scenen bag ved den store pool, og for børnefamilierne er der det rigtigt underholdende minidisco, som børnene ser frem til hele dagen. Til natteravnene er der også en natklub i underetagen.

Mod betaling

Tennisketsjer og bolde er mod et mindre depositum, mens lys på banen om aftenen og privatundervisning er mod ekstra betaling. Derudover visse aktiviteter i spillehallen samt billard og bowling.

Smagfuld overdådighed for op til fem personer

Elegante værelser står og venter dig ved din ankomst, og ligesom alt andet på Delphin Imperial er de overdådigt, men smagfuldt indrettet. Alle værelser har laminatgulve og adgang til en eller flere store balkoner, hvor der både er bord og stole og en magelig sofa for dem, der vil tage sig god tid til at nye den enestående udsigt. 

Værelserne er meget rummelige og moderne indrettet i hvide, sorte og røde farver, men alligevel med et moderne, stilrent touch og en hjemlig, hyggelig atmosfære. Særligt karakteristisk er det grafiske øje på sengelinnedet, der er et gennemgående element i alle værelserne.

Alle værelser har central aircondition, fladskærmstv, telefon, elkedel med kaffe og the, deponeringsboks, brusekabine eller badekar, hårtørrer og et sovesofa som måler 130x70 cm. Minibaren fyldes hver dag, og indholdet er inkluderet i All Inclusive-programmet. 

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

På disse værelser findes en dobbeltseng, en enkeltseng, sovesofa, et lækkert badeværelse og flot interiør. Her er plads til max tre voksne og et barn med mindst to fuldt betalende. Du kan vælge mellem udsigt mod land eller mod havsiden, Seaside. Hvis du vælger havsiden, er dette mod ekstra betaling. Enkeltværelse er en mulighed mod et tillæg. Værelserne er på ca. 33 m², men kan variere lidt i størrelserne.

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Fra balkonen har du direkte adgang til en pool som deles med gæsterne i de andre Lagoon-værelser - toppen af luksus med adgang til bad bare nogle få skridt fra sengen! Her findes også en kaffemaskine. Værelserne vender alle mod havet (seaside), men der er ikke direkte havudsigt. I dette værelse på ca. 36 m² findes en dobbeltseng og i nogle værelser også en enkeltseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Der kan max bo to voksne og et barn. Det er muligt at få en børnepris. Observer at på grund af sikkerhedshensyn, må børn under 7 år ikke bo i denne værelsestype. 

Deluxe-værelse, 2-4 personer

Deluxe-værelse, 2-4 personer

Ønsker du ekstra god plads i ferien, skal du vælge et deluxe-værelse. Bortset fra størrelsen er indretningen nogenlunde den samme som på et dobbeltværelse med både en dobbeltseng, en enkeltseng og en sovesofa. Du får desuden kaffemaskine på værelset. Her er plads til op til fire personer, dog højst tre voksne og et barn. Deluxe-værelset er ca. 45 m² stort. 

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

En lækker suite med to værelser, et værelse med dobbeltseng og en sovesofa samt et værelse med to enkeltsenge. Her kan bo op til fire voksne og et barn. Mindst tre fuldt betalende. Du har mulighed for at få to børnepriser. Familiesuiten er på ca. 56 m². 

Wellness

På Delphin Imperial er der også et wellnesscenter, som giver dig mulighed for at få ekstra meget luksus i din ferie. Du kan frit benytte både sauna, hamam og dampbad uden betaling, hvorimod det er mod ekstra betaling, hvis du ønsker ansigts- og kropsbehandlinger. Der er et bred udvalg af diverse massager og behandlinger.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Antalya

Hotellet er beliggende ved Antalya på Tyrkiets sydkyst, en stor, moderne ferieby, der samtidig har en udpræget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske centrum med små, snoede gader, gamle stenhuse og en charmerende romersk havn, og overalt vrimler det med spændende butikker og hyggelige restauranter foruden store, internationale shoppingcentre.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra