Türkler/Alanya, Turkiet

Eftalia Aqua

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 206 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 206 respons

7 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
12 
Strand
50 m 
Centrum
5 km/17 km 

Populært vandlandshotel tæt på Alanya

Vandland har i mange år været et af Nazars kendetegn, og Eftalia Aqua er et af Nazars mest populære vandlandshoteller. Her skal du være tidligt ude for at sikre din plads! I 2014 indviede vi dessuden en stor beach club med masser af vandrutsjebaner og pools for alle aldre. Hotellet består af en hovedbygning og fire anneksbygninger, der alle er moderne indrettet med rummelige og komfortable værelser. Du bor blot en halv time fra den populære ferieby Alanya, og du kan roligt tage hele familien med, for børn og unge til og med 17 år rejser til nedsat pris!

Genkender du navnet Eftalia, skyldes det nok de to andre lige så velrenommerede søsterhoteller Eftalia Ocean og Eftalia Village, der ligger lige rundt om hjørnet.

Hotellet er beliggende nær den lille, hyggelige by Avsallar, hvor du ud over lokale beboelsesområder finder et udvalg af caféer, restauranter og butikker. 

Kæmpe Beach Club

Når du bor på Eftalia Aqua har du adgang til en fantastisk beach club, som breder sig ud på et enormt område langs stranden. Du skal blot over på den anden side af vejen fra hotellet for at komme dertil, hvilket du nemt gør igennem en tunnel. Når du er kommet dertil åbner der sig en verden af vandaktiviteter, pools, restauranter og selvfølgelig en skøn sandstrand.

Før børnene er der flere separate børnepools, og i en af disse er der et klatreområde med mindre vandrutsjebaner. I den anden ende står der et paratskib – også dette har vandrutsjebaner og andet sjov, som de mindre børn vil elske. For de lidt større børn og voksne er der på beach clubben hele 12 supersjove vandrutsjebaner, som giver al salgs sug i maven. Her er der også både legeplads og børneklub.

I den store beach club er der også et wellnesscenter, hvor du kan besøge sauna, hamam, få kropsbehandlinger eller leje en strandpavillon for en dag. Alle faciliteter i wellnesscenteret er mod ekstra betaling. Ved stranden findes pavillioner der kan lejes, med forskellige pakker at vælge imellem. 

Der er også flere barer og restauranter. Du kan eksempelvis tage en pause fra solen og nyde en kold drink i en af de behagelige sofaer med en skøn udsigt udover havet. Der er også fire tema-rastauranter, som er åbne om aftenen, udendørsdisko, amfiteater og flere butikker.

Beach clubben er for gæster på de fem Eftalia-hoteller; Eftalia Ocean, Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin og Eftalia Splash.

Sandet er finkornet, men med elementer af småsten nede ved vandet. Vandet bliver hurtigt relativt dybt. Der er solsenge, parasoller og en strandbar, som serverer snacks og lokale drikkevarer, alt sammen inkluderet i din pris – for det er jo All Inclusive!

Inde på hotelområdet er der yderligere 11 vandrutsjebaner for både store og små. Her er desuden en stor børnepool og en aktivitetspool med underholdning og bag ved anneksbygningerne finder du stillepoolen, hvor du kan slappe af i ro og mag.

Eftalia Aqua har også en indendørs pool for dem, der ønsker en pause fra solen. Den ligger i forlængelse af hotellets fitnesscenter.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til både pool og strand uden ekstra omkostninger, men ønsker du løbende at skifte håndklæde er dette mod ekstra betaling.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner:

Vandrutsjebaner

Wild Slide
30 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimum højde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Free Fall
32 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimum højde 130 cm. Dybde på pool 125 cm.

Black Hole
89 meter lang. Aldersgrænse 11 år, 7-10 år med voksen. Minimum højde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Rafting West/East
69 meter lange. Aldersgrænse 11 år, 7-10 år med voksen. Dybde på pool 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 120 cm.

Kamikaze
54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 120 cm.

Multi Slide
54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 120 cm. 

Body Slide
70 meter lang. Aldersgrænse 11 år.  Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Bowl
40 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumlængde 145 cm. Dybde på pool 180 cm.

Boomerang
23 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumlængde 145 cm. Dybde på pool 145 cm.

Bemærk at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, mad og drikke på visse à la carte-restauranter i Beach Clubben, drikkevarer på Eftalia Island-diskoteket, Beach Clubbens wellnesscenter, udbytning af håndklæde. 

All Inclusive - ingen uventede udgifter!

Har du ikke allerede opdaget de mange fordele ved at rejse med All Inclusive, så er tiden nu kommet! Her behøver du aldrig tænke på kontanter eller bekymre dig om, hvor maden skal indtages. 

Morgenmad, sen morgenmad, frokost og aftensmad bliver serveret som buffet i hovedrestauranten, og der er også tænkt på børnene, der har deres helt egen buffet. De sundhedsbevidste har et Diet Corner med sunde alternativer. Derudover serveres der også en mindre midnatsbuffet, hvis sulten skulle melde sig, inden sengen kalder, og rundt om på hotelområdet er der snackbarer med pizza, bagte kartofler, kebab og frisk frugt. Gå ikke glip af hotellets egen pub, Efes, som serverer iskold øl, eller det lille patisserie i lobbyen, som byder på smagfuldt bagværk og lækre kaffedrikke. Is er inkluderet for alle hotellets gæster på visse tidspunkter i beach clubben. I beach clubben er der flere restauranter og barer, både ved poolen og ved stranden.

På visse dage er der festlige temaaftener, fx tyrkisk aften, som præger og pryder hele serveringen og menuen. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.

På beach clubben er der også fire tema-restauranter; tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant - den sidstnævnte er mod ekstra betaling. På en af de tre andre tema-restauranterne har du mulighed for at spise uden tillæg en gang pr. ophold såfremt der er plads. Husk at bestille dit bord i god tid! 

Mod betaling

Friskpresset frugtjuice, visse importerede drikkevarer, tyrkisk kaffe, besøg på tema-restauranterne udover det første inkluderede besøg på en af dem, besøg på grillrestauranten, drikkevarer på Eftalia Island-diskoteket.

Vær opmærksom på, at tider og udbud kan ændre sig afhængigt af antal gæster og sæson.

International børneklub og minidisco

Hvis børnene mod forventning skulle få lyst til anden underholdning end beach clubben og vandlandet, så sørger hotellets aktivitetsguider for masser af hygge og sjov i den internationale børneklub, ved beach clubben.

Børneklubben er et legeparadis for alle hotellets børn mellem 4 og 12 år, hvor aktivitetsguiderne leger med børnene, laver kreative ting, øver danse til minidisco og arrangerer konkurrencer. Dagens højdepunkt er minidisco, hvor børnene begejstret fremviser deres kundskaber på dansegulvet, og mon ikke de kan lære deres forældre et par nye dansetrin!

I beach clubben er der en stor legeplads og et miniamfiteater, hvor børnene kan lege og hygge sig.

Aktiviteter om dagen og show om aftenen

På Eftalia Aqua har du rig mulighed for at teste dine evner i både tennis, bordtennis, dart og basketball, og er du konkurrencelysten, så hold et godt godt øje med animationsteamet når de arrangerer tuneringer i forskellige aktiviteter. Der er gratis trådløst internet i lobbyen og nogle værelser har trådløst internet, men forbindelsen kan være noget ustabil.

Der er et antal butikker både på hotelområdet og ved beach clubben, som bl.a. frister med smykker, lædervarer og souvenirs. Om aftenen vil der være underholdning med hotellets aktivitetsguider ved beach clubbens store amfiteater og visse dage er der livemusik. Efter underholdningen kan du danse løs i beach clubbens udendørsdiskotek, og for de små børn arrangeres minidisco.

Mod betaling

Oplyst tennisbane, tennisudstyr.

Store familiesuiter for op til syv personer

Er I en stor familie, der rejser samlet, eller skal ungerne have deres legekammerater med, så fortvivl ikke! Her kan I bo helt op til syv personer samlet i de rummelige familiesuiter. Bemærk, at der i de tre-etages anneksbygninger ikke er elevator, men hotellets venlige personale hjælper gerne med at få bagagen frem.

Værelserne er fordelt i henholdsvis en hovedbygning og fire anneksbygninger. Der ligger dobbeltværelser og familiesuiter i alle bygninger, så du kan ikke booke en bestemt bygning på forhånd. Værelserne er moderne indrettet i brune, hvide og sorte nuancer.

Alle værelser har telefon, laminatgulve, fladskærmstv, individuel aircondition, minibar, elkedel, deponeringsboks og balkon. På badeværelset er der hårtørrer og badekar. 

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelset er ca. 24 m² stort og her er der en dobbeltseng og en ekstraseng og den fjerde person sover enten i en sovesofa eller en sovestol. Man skal være mindst to fuldt betalende, der kan maks bo tre voksne og det er muligt at få op til to gange børnepris. Man har også mulighed for enkeltværelse mod tillæg.

Familiesuite til fire personer, 2-4 personer

Familiesuite til fire personer, 2-4 personer

I familiesuiten på ca. 43 m² er der to soveværelser, hver med to sengepladser. Der skal i familiesuiten mindst være to fuldt betalende, der kan være op til fire voksne i alt og det er muligt at få op til to gange børnepris. 

Familiesuite til syv personer, 4-7 personer

Familiesuite til syv personer, 4-7 personer

Familiesuite til syv personer på ca. 60 m² består af to soveværelser. Her er der en dobbeltseng og to enkeltsenge og resten af selskabet sover i sovesofaer. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan maks bo seks voksne og der er mulighed for op til to gange børnepris. 

Hvorfor ikke nyde freden og friheden, mens børnene er travlt beskæftiget i vandlandet? Læg vejen forbi wellnesscenteret og glem for en tid alt om stress og jag, mens de professionelle behandlere tager dig under god behandling. Her er fri adgang til sauna og hamam, det tyrkisk bad. Der tilbydes også et stort udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger. Der er også et wellnesscenter i beach clubben, hvor alt er mod ekstra betaling.

 

 

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Türkler/Alanya

Hotellet er beliggende ved Türkler uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vandlandet inde på hotellet, den internationale børneklub og underholdningen af hotellets aktivitetsteam starter den 26/3 (hvis vejret tillader det). Á la carte restauranter og vandland i beach clubben forventes at være åben mellem den 15/4-24/10, men denne periode kan ændre sig.

Vores Collections