Nyhed!

Alanya, Tyrkiet

Enfi City Hotel


4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
1,2 km (Alanya centrum) 

Strandnært byhotel med All Inclusive

Enfi City Hotel ligger som en glad farveklat midt på Øststrandens paradegade i den populære feriedestination Alanya.

Hotellet har et All Inclusive-program, der består af bufféter til morgenmad, frokost og middag, lokale drikkevarer i poolbaren og kaffe med kage en time om eftermiddagen.

Forfriskende pool og strandsektion for hotellets gæster

Ved det hyggelige poolområde er der en hovedpool med en lille vandrutsjebane og en børnepool.

På stranden lige overfor gaden har Enfi City Hotel solsenge og parasoller til leje samt en strandbar, hvor du kan købe drikkevarer.

På kun en kort gåtur fra hotellet befinder du dig midt i Alanya centrum.

Vores gæsters favoritter:

 • Placeringen! Tæt på Øststranden
 • Den charmerende strandbar med loungefølelse
 • Perfekt udgangspunkt for shopping og udflugter

Vi anbefaler dette hotel til par og mindre familier, der ønsker at bo på et byhotel med All Inclusive tæt på en strand – og samtidig være tæt på centrum.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

All Inclusive på Enfi City Hotel

I Alanya har du alt, hvad du kan tænke dig i madoplevelser lige uden for døren, men det er praktisk at slippe for at planlægge næste måltid. Når du bor på Enfi City Hotel, er All Inclusive nemlig inkluderet, hvilket betyder, at de fleste måltider og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris.

I buffétrestauranten på hotellet serveres dine tre hovedmåltider. I bufféten kan du finde salater, brød, kolde og varme retter, små desserter og frugt blandt meget andet. Lokale drikkevarer er også inkluderet i dit All Inclusive-program.

Du kan vælge at sidde inde i buffétrestauranten ved måltiderne eller udendørs med udsigt mod poolen.

En time om eftermiddagen serverer hotellet kaffe med kage.

Barer og restauranter på Enfi City Hotel

Enfi City Hotel har også en bar, der ligger lige ved poolområdet. Her kan du tage en forfriskende drink mellem besøg i poolen.

Ved poolområdet ligger en stor terrasse en etage oppe, hvor du kan læne dig tilbage med noget forfriskende at drikke.

På første række på forsiden af hotellet ligger en hyggelig restaurant, hvor du kan spise middag mod ekstra betaling. Restauranten tilbyder kød- og fiskeretter og har også fastfood på menuen.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

 • All Inclusive-buffét. Morgenmad, frokost og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-23.00
 • Kaffe med kage mellem 15.00-16.00

Godt at vide:

Rygning kan forekomme på udendørs fællesområder

Visse importerede drikkevarer, friskpresset juice og is er ikke inkluderet i dit All Inclusive-program

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Moderne værelser med hjemlig følelse

Værelserne på Enfi City Hotel er moderne i en gammeldags, hjemlig stil. Møblerne er i lyst træ, og værelserne har lyse pasteller i rosa og jordfarver. Alle værelser har laminatgulve.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon
 • Individuel aircondition
 • Minikøleskab
 • Wifi
 • Vandkoger
 • Tv, telefon
 • Safety box mod ekstra betaling
 • Brusekabine, hårtørrer

Godt at vide:

På værelserne er det relativt lydt. Lyde fra gangen, tilstødende værelser og uden for balkondøren kan opfattes som forstyrrende.

Minikøleskabet fyldes op mod ekstra betaling.

Dobbeltværelse, 2–3 personer

Dobbeltværelse, 2–3 personer

Dobbeltværelset på 16 m² har to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sammenklappelig seng, der måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks tre voksne, og det er muligt at få børnepris for ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse Large, 2–4 personer

Dobbeltværelse Large, 2–4 personer

Dobbeltværelset på 18 m² har tre rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sammenklappelig seng, der måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks tre voksne, og det er muligt at få børnepris for ét barn.

Hvilke pools findes på Enfi City Hotel?

Dette hotel har et poolområde med en større, oval pool omgivet af solsenge og parasoller. Ved poolen ligger en poolbar, der serverer drikkevarer det meste af dagen og aftenen. I poolen er der også en lille vandrutsjebane, der passer til større børn.

Ved siden af den store pool ligger en lille børnepool for de yngste gæster.

Øststranden i Alanya

For at komme til stranden skal du blot krydse gaden, der ligger foran hotellet. Ligesom flere andre klassiske Alanya-hoteller har Enfi City Hotel en sektion af Øststranden med tilhørende solsenge og parasoller, som du kan leje.

Her ligger også en strandbar, hvor du kan købe en drink og sidde på en hyggelig udendørs terrasse. Flere forskellige vandsportsaktiviteter findes på stranden og kan prøves mod ekstra omkostning.

Dette findes på stranden:

 • Solsenge og parasoller mod ekstra betaling
 • Strandbar med drikkevarer mod ekstra betaling
 • Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Vandrutsjebanen er kun åben på visse tidspunkter af dagen

Øststranden består af småstensblandet sand

Badehåndklæder kan lejes på hotellet, eller medbringes hjemmefra

Hvilke aktiviteter er der på Enfi City Hotel?

På hotellet kan du, udover at bade selvfølgelig, hænge ud i tv-loungen eller forkæle dig selv med en dejlig massage i hotellets spa. I hotellets farverige spa er der forskellige typer behandlinger, en afslapningsafdeling, en sauna og det traditionelle tyrkiske bad hamam.

Er du på jagt efter en ny feriefrisure? Heldigvis er der en frisør på hotellet, hvor du kan få dit nye sommerlook.

Hotellet har en lille købmand, hvor du kan købe snacks og søde sager, og 500 meter fra hotellet ligger en hæveautomat, hvis du har brug for at hæve penge.

Seværdigheder i Alanya

Her har du frem for alt hurtig og nem adgang til alle turistattraktioner og shoppingsteder i Alanya. Enfi City Hotel er et perfekt startpunkt for forskellige eventyrer i den livlige feriedestination. Cirka en kilometer væk og en gåtur på 15 minutter begynder Alanya centrum.

Inde i Alanya er der en svævebane, der går op til toppen af en stor klippe og Alanyas berømte slot, hvor udsigten over Alanya er fantastisk. I nærheden ligger også drypstensgrotten Damlatas, som er et besøg værd.

Wifi

Der er gratis wifi på værelset og på hele hotelområdet. Hastigheden på hotellets wifi varierer alt efter antallet af brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Mod betaling

Behandlinger samt sauna og hammam i spa, frisør

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Rygning kan forekomme på udendørs fællesområder

Mad og drikke

Visse importerede drikkevarer, friskpresset juice og is er ikke inkluderet i dit All Inclusive-program

Pool og strand

Vandrutsjebanen er kun åben på visse tidspunkter af dagen

Badehåndklæder kan lejes på hotellet, eller medbringes hjemmefra

Værelserne

På værelserne er det relativt lydt. Lyde fra gangen, tilstødende værelser og uden for balkondøren kan opfattes som forstyrrende.

Minikøleskabet fyldes op mod ekstra betaling

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections