Side, Tyrkiet

Side Star Elegance

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 98 respons
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 98 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
2,5 km 

Renoveret stamgæstmagnet!

Side Star Elegance har en unik beliggenhed på et højdedrag uden for Side med en bjergtagende udsigt over byens historiske centrum og det glitrende Middelhav. Er du til romantiske omgivelser, smukke havemiljøer og hyggelige poolområder? Så er Side Star Elegance lige noget for dig!

Hotellet er en klassiker i både Nazars program og i Side-området. I 1987 var Side Star Elegance nemlig det første 5-stjernede hotel i Side, så det er et ældre hotel med masser af sjæl og charme, og det er et hotel, som hvert år får flere og flere stamgæster. Den store opfriskning og forskellige renoveringer i 2015 tager hotellet til et helt nyt niveau, og det føles næsten, som om hotellet er nybygget.

Side Star Elegance er et ægte familiehotel med gode børnefaciliteter og en fantastisk beliggenhed. Men det er samtidig et hotel, hvor der er plads til intim tosomhed i de romantiske omgivelser. 

Her kommer du til at opleve et herligt havemiljø, der strutter af farverig flora og store træer. Den flotte palmehave og den store, dejlige swimmingpool inviterer til lange feriedage i solen, og nede ved stranden fører en hyggelig strandpromenade dig hele vejen ind til Side centrum. Hvad er bedre end en hyggelig spadseretur hånd i hånd i solnedgangen?

På grund af beliggenheden er der flere trapper på hotellet, og det kan derfor ikke anbefales til gæster med gangbesvær. Der er elevatorer til alle niveauer, men man skal skifte elevator for at komme hele vejen, og det må forventes, at man skal gå en del.

Bo direkte ved en børnevenlig, finkornet sandstrand

I 2015 kom der to nye poolområder til det allerede store og skønne hotelområde. En af disse pool er en såkaldt stille-pool, hvor der ikke spilles musik eller arrangeres aktiviteter. Den anden ligger der, hvor indgangen til hotellet lå tidligere, og der er nu også en mindre børnepool med solsejl, og her hersker i det hele taget en dejlig stemning. Til nogen af værelserne er der også bygget pools, som du har direkte adgang til fra din egen terrasse.

Hovedpoolområdet er flot omgivet af palmetræer, haven og en hyggelig poolbar, hvor du også kan hente drikkevarer til at holde kropstemperaturen nede i de varme sommertimer. Her serveres en lækker frokostbuffet, så du behøver ikke gå hele vejen op til hovedrestauranten. Nyd et par timer på terrassen eller find en skyggefuld plet under palmerne et sted i den pragtfulde have. I det ene hjørne af poolområdet finder du to vandrutsjebaner, som er børnenes faste tilholdssted i ferien. Du kan også vælge at tage en lille siesta i en solseng på den skønne græsplæne.

Hotellets finkornede, lavvandede sandstrand lokker Side Star Elegances gæster ned mod havet, og den asfalterede strandpromenade udenfor passer perfekt til en romantisk aftentur eller en løbetur om morgenen. Poolområdet er smukt omkranset af høje palmetræer, og i den ene ende er der to vandrutsjebaner.

Det er en hyggelig tur fra hotelbygningen på toppen af skråningen ned mod stranden med små snoede stier pyntet med farverige blomster. På stranden finder du naturligvis masser af solsenge og parasoller, og i strandbaren kan du forsyne dig med kolde forfriskninger og snacks i løbet af dagen. 

Badehåndklæder til pool og strand tilbydes gratis af hotellet.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

Masser at vælge imellem

Maden på Side Star Elegance – både morgen, middag og aften – er rigtig god og varieret. Der er en god blanding af, hvad det tyrkiske køkken har at byde på, og velkendte klassikere, som man aldrig kommer uden om – og hvad bedre end at nyde maden ude på terrassen med en skøn udsigt over havet? Is er inkluderet for alle gæster i visse tidsrum. 

Hovedrestauranten blev udbygget og totalrenoveret i vinteren 2014-2015 og er lys og fin i indretning og har et moderne og behageligt design. Hovedrestauranten er smart lavet med flere adskilte afdelinger, hvilket er med til at holde lydniveauet nede – og du kan også vælge at nyde din mad på terrassen med en fantastisk udsigt. Trænger du til lidt forandring, kan du i stedet spise din frokost ved snackbaren ved de hoved poolen.

All Inclusive betyder, at du foruden de mange lækre buffeter også gratis kan nyde alle lokale drikkevarer samt et udvalg af importerede drikkevarer. I løbet af dagen serveres et bredt udvalg af snacks, så du har adgang til mad og drikkevarer hele dagen.

Læg også vejen forbi det hyggelige lille patisserie, der frister med kager og spændende bagværk til den søde tand, når du trænger til lidt fornyet energi. Børnene vil elske poolbaren, hvor der både serveres is og candy floss i dagtimerne – helt gratis, så bare spis løs! 

De voksnes favorit er derimod Düden Bar og dens store terrasse, hvor der hersker en dæmpet loungestemning med en fabelagtig udsigt over havet, bjergene og byen – perfekt for en stille aperitif inden middagen. 

Som på de fleste andre af Nazars eksklusive hoteller bliver du heller ikke her snydt for en ægte tyrkisk specialitet, som er elsket af skandinaver, nemlig gözeleme, de delikate pandekager, som serveres i et lille telt på vej ned mod stranden. 

Som en ekstra bonus kan du gå ud og spise på de fire temaresturanter. Såfremt der er plads, kan du frit besøge alle fire restauranter, én gang på hver, i løbet af din ferie. Vælg mellem italiensk, tyrkisk eller kinesisk køkken eller en fiskerestaurant. Husk at reservere bord i god tid!

Mot betalning

Friskpresset frugtjuice, visse importerede drikkevarer, temarestauranterne ud over det første besøg.

Åbningstider:

Åbningstider:
Morgenmad Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen morgenmad Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Frokost Hovedrestaurant 12:30 - 14:00
Aftensmad Hovedrestaurant 18:30-21:00
Midnatssnacks Hovedrestaurant 23:00 - 06:00
Snacks   12:30 - 15:00
Temarestaurant   19:30 - 21:00
Lobby Bar   10:00 - 00:00
Pool Bar   10:00 - 18:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Düden Bar   10:00 - 18:00
Pearl Patisserie   11:00 - 17:00
Disco Bar (visse aftener i ugen)   23:00 - 02:00

Vær opmærksom på, at tider og udbud kan ændre sig afhængigt af antal gæster og sæson.

For fuld fart på børneklubben

For hotellets børn og barnlige sjæle er der 2 vandrutsjebaner lige ned til den store, dejlige pool. Udover vandrutsjebaner er der også to børnepools, og hele dagen er der forskellige aktiviteter med udgangspunkt i den internationale børneklub. Ved siden af børneklubben findes en lille legeplads som ligger i skyggen. Hvis børnene trænger til en pause fra leg og badning, kan de gå en tur i spillerummet. Dagen afsluttes altid med minidisco om aftenen. 

De ældre børn får nye venner og morer sig i Juniorklubben, der er åben i højsæsonen. Juniorklubben er for alle børn og unge i alderen 12-16 år, mens børneklubben er for de 4-11-årige.

Mot betalning

Spillerum.

Masser af underholdning!

I amfiteateret er der underholdning på aftenerne, og om dagen kan du spille tennis, beachvolley, dart, billard, bowling eller bordtennis. Der er gratis trådløst internet i lobbyen, ved poolen og på værelserne og der er desuden en internetcafé, som kan anvendes mod betaling.

Hold dig i form i et af hotellets to fitnessrum. Her finder du de mest almindelige træningsmaskiner, aerobics-pass, fitness-hold, danseundervisning m.m.

På terrassen ved den hyggelige Düden Bar spilles der live musik nogle aftener om ugen, hvor der vil være mulighed for at få sig en svingom. Hvis du i stedet foretrækker at se andre svinge sig i dansen, kan du i stedet overvære de forskellige shows i amfiteateret. Nyd en kold drink på Pearl-terrassen i aftentimerne, mens du oplever en fantastisk udsigt.

Mod betaling

Lys på tennisbanen, tennisudstyr, billard, bowling, internetcafé.

Værelser med pool på balkonen!

Du bor virkelig fint, når du bor på Side Star Elegance - med elegant og nyere indretning. I vinteren 2015 blev der bygget nye værelser og de eksisterende værelser nyistandsatte. Værelserne vender mod gaden, haven eller poolen. Der er også værelser, som vender mod havet, men de har ikke værelser med direkte havudsigt. Nogle kan endda bestilles med direkte adgang til pool!

Alle værelser har aircondition, tv, telefon, balkon, deponeringsboks minibar, elkoger med kaffe og te samt gratis wifi. Alle værelser har laminatgulv, med undtagelse af dobbeltværelser med pool, som har klinker. I badeværelset er der hårtørrer og badekar eller brusekabine, og i familiesuite duplex er der både jacuzzi og brusekabine.

Der er elevator på hotellet, som kører til alle etager, men på grund af den særlige beliggenhed på en skråning er ikke alle elevatorer sammenhængende, og det kan være nødvendigt at gå et stykke mellem elevatorerne, eller der kan være trapper, som skal forceres for at komme til visse værelser.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelserne er på ca. 23-28 m². Der er plads til i alt tre personer, mindst to fuldt betalende, hvoraf den ene sover i en ekstraseng. I badeværelset er der enten brusekabine eller badekar. Mod et tillæg kan dobbeltværelser bookes som enkeltværelse. Ligeledes kan man mod et tillæg booke et værelse med havudsigt. Som hovedregel har de værelser, der vender mod land, to enkeltsenge, mens værelserne med havudsigt, har en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Dobbeltværelse med pool, 2 personer

Dobbeltværelse med pool, 2 personer

Du har adgang til pool fra din egen terrasse og deler poolen med 5-7 andre værelser af tilsvarende type. Værelset er på ca. 24 m², og her kan bo to voksne, hverken flere eller færre. Der er to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Bemærk! På grund af sikkerhedshensyn må børn under 13 år ikke bo i denne værelsestype.

Dobbeltværelse delvis havudsigt med terrasse, 2-4 personer

Dobbeltværelse delvis havudsigt med terrasse, 2-4 personer

I dette dobbeltværelse på ca. 23-28 m² får du en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa samt mulighed for at tilføje en ekstraseng. Værelset kræver minimum to fult betalende, der kan bo højst tre voksne eller højst to voksne og to børn, og det er muligt at få en barnepris. Værelset har samme høje standard som hotellets øvrige værelser og har desuden en dejlig terrasse og delvis havudsigt.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Her får du to værelser på samme etage med en skytedør imellem. Værelset er ca. 23-33 m² stort og kræver mindst to fuldt betalende. Der kan bo op til fire voksne, og det er muligt at få to gange børnepris. Her findes en dobbeltseng og to enkeltsenge. Du kan vælge mellem pool- og havudsigt.

Suite, 2-3 personer

Suite, 2-3 personer

Side Star Elegance har også et mindre antal suiter med plads til to voksne og ét barn, mindst to fuldt betalende. Der er mulighed for én børnepris. Suiterne består af et soveværelse og en separat stue og er på ca. 35 m². Suiten er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa. I badeværelset findes badekar. Suiterne har enten land- eller havudsigt, havudsigt mod betaling.

Familiesuite duplex, 3-6 personer

Familiesuite duplex, 3-6 personer

Familiesuiterne på ca. 75 m² er på to etager. I familiesuiterne er der plads til højst tre voksne og tre børn alternativt fem voksne og et barn. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og der er mulighed for op til tre børnepriser. 

På nederste etage er der dobbeltseng og en lille sofagruppe med en sovesofa samt et badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Her er også en terrasse. På øverste etage har du endnu en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og jacuzzi.

Nyere wellnesscenter

Hvis du har brug for at falde lidt ned efter en dag i solen, kan vi varmt anbefale et besøg i hotellets wellnesscenter. Der findes tyrkisk bad og sauna.

Start eksempelvis ferien med en lokal specialitet, et tyrkisk bad, hvor hele kroppen bliver skrubbet ren for døde hudceller, hvorefter du for en herlig, afslappende sæbeskumsmassage. En helt igennem uforglemmelig oplevelse!

Mod betaling

Peeling, massage og andre behandlinger.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side

Hotellet er beliggende i Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra