Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 316 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 316 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
400 m 
Centrum
1 km 

Stort vandland og All Inclusive

På familievenlige Sun Palace har du adgang til et fantastisk og fartfyldt vandland, med hele 14 vandrutsjebaner og masser af andre vandaktiviter for hele familien. Tæt på hotellet ligger den populære strand Faliraki Beach, og ca en kilometer derfra finder du Faliraki centrum.

Opholdet er All Inclusive og der er en håndfuld af aktiviteter og aftenunderholdning. Du bor på enkelte værelser for op til seks personer, så hele familien kan bo samlet. Rundt omkring på hotelområdet findes der smukke, grønne områder og farverige blomster.

Sejt vandland for både store og små

Når du bor på Sun Palace har du adgang til et super sjovt vandland, med masser af forskellige vandaktiviteter! Her er der 14 vandrutsjebaner man kan suse ned af, en lazy river man kan flyde rundt i og et bølgebassin man kan hoppe rundt i. Der er også en stor børnepool, hvor der er et stativ til de lidt mindre børn, med sprøjtende vand og vandrutsjebaner. Badehåndklæder har man mulighed for at låne i vandlandet uden ekstra omkostninger. 

Inde på selve hotelområdet er der også en pool med en separat børnepool, solsenge og parasoller. Kort fra hotellet (ca 400 meter) ligger den populære strand Faliraki Beach, en dejlig sandstrand med nogle få sten. 

Vandlandet er åben hele sæsonen, og er åben fra kl. 10-18 hver dag med forbehold for dårlige vejrforhold.

Vandlandet følger Tui-koncernens sikkerhedsregler og der findes livreddere rundt omkring i vandlandet. Der er et krav at alle de gæster der anvender faciliteterne i vandlandet kan svømme og børn under 18 år skal ledsages af en voksen. Man må max veje 110 kg for at kunne benytte vandrutsjebanerne. 

Vandrutsjebaner

Lazy River
Ingen begrænsninger, men alle gæster skal anvende de oppustelige baderinge. 

Børneområdet
Vandrutsjebaner for børn 3-9 år. 

Side Wave Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm. Gæste skal anvende de oppustelige baderinge. 

Body Ball Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm.

Rafting Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm. Gæste skal anvende de oppustelige baderinge. 

Black Hole
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm. Gæste skal anvende de oppustelige baderinge. 

Kamikaze
Minimum højde 140 cm, maksimal højde 200 cm.

Free Fall
Minimum højde 140 cm, maksimal højde 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm.

Multi Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm.

Wave Pool
Kun gæster der kan svømme for lov til at bade i bølgepoolen og børn under 14 år skal ledsages af forældre.

Bemærk at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

All Inclusive – højden af bekvemmelighed!

Morgenmads-, frokost- og middagsbuffeterne serveres i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer samt kaffe, te og varm chokolade, samt visse cocktails, indgår i prisen og alle drikkevarer serveres i glas. 

Morgenmad serveres ca kl 7-10
Frokost serveres ca kl 12.30-14.30
Middag serveres ca kl 18.30-21.30

Derimellem bliver der serveret forskellige typer af snacks under følgende cirka-tider: 10.30-12.00 og 15.00-18-00. Mellem kl 22.00-23.00 serveres der kolde sandwich. Lokalt produceret is serveres fra ca kl 10.30-23.

Vær opmærksom på, at ovenstående tider er cirkatider. 

Der er også en restaurant, og her indgår der én middag én gang per ophold, såfremt der er plads.

All Inclusive indgår også i vandlandet, så du kan bade og lege hele dagen lang, uden at skulle forlade vandlandet.

Sport og aftenunderholdning

Ind imellem besøgene i vandlandet, kan du prøve nogle af de super sjove aktiviteter Sun Palace tilbyder. Her er der billard og forskellige pool lege. Flere dage og aftener om ugen arrangeres der aftenunderholdning, med blandt andet græsk aften og andre tema aftener. 

Wifi er gratis på alle offentlige områder, men ikke på værelserne, og for børnene er der en legeplads.

Hotellet ligger ca en kilometer fra Faliraki centrum hvor der er gode shopping muligheder, restauranter og natteliv.

Værelser med plads til op til seks personer

Alle værelsestyper har bad/brusebad og wc, telefon, tv, et lille køleskab, aircondition og balkon eller stue terrasse. Strygejern og el-kedel kan lånes i receptionen. Der er centralt styret aircondition i hovedbygningen, og individuel i sidebygningerne. Deponeringsboks mod betaling. 

Dobbeltværelserne blev renoverede til sæson start 2017, og familieværelserne samt familiesuiterne fik nye badeværelser.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Her er der to rigtige sengepladser, en sovesofa og der er mulighed for at sætte en lille ekstra seng ind til børn. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max bo tre voksne eller to voksne og to børn, og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

I familieværelset som er ca. 31 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør og vindue. Der er to rigtige sengepladser og to ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og der er mulig at få en børnepris.

Familiesuite, 2-6 personer

Familiesuite, 2-6 personer

I familiesuiten som er ca. 33 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør. Der er to rigtige senge, en køjeseng og der er mulighed for at få 1-2 ekstrasenge ind på værelset, i form af enten en køjeseng eller almindelige ekstra senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og to børn og det er muligt at få en børnepris.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections