Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 342 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 342 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
400 m 
Centrum
1 km 

Stort vandland og All Inclusive

På det familievenlige All Inclusive-hotel Sun Palace har du adgang til et fantastisk og fartfyldt vandlandmed hele 12 sjove vandrutsjebaner og masser af andre herlige vandaktiviteter for hele familien. Der er også to dejlige poolområder, legeplads og international børneklub.

Tæt på hotellet ligger den populære strand Faliraki Beach, og ca en kilometer derfra finder du den populære ferieby Faliraki livlige centrum.

Hotellet er perfekt til en rigtig familieferie, da der er værelser med plads til op til seks personer. Rundt omkring på hotelområdet er der smukke, grønne områder og farverige blomster.

Sejt vandland for både store og små

Sun Palace er Rhodos´ største vandlandshotel og som gæst her med Nazar har du adgang til det herlige vandland med mange forskellige vandaktiviteter! Her er der 12 vandrutsjebaner man kan suse ned af, en lazy river, som du kan flyde rundt i og sjov wave pool. Der er også en stor børnepool med masser af vandpjask og vandrutsjebaner for de lidt mindre børn. Du kan låne badehåndklæder i vandlandet uden ekstra omkostninger.

Selvom meget tid formentlig vil blive brugt i vandlandet, er der også inde på selve hotelområdet en pool med en separat børnepool, solsenge og parasoller. Kort fra hotellet (ca 400 meter) ligger den populære strand Faliraki Beach, en dejlig sandstrand med nogle få sten.

Vandlandet er åben hele sæsonen, og er åben fra kl. 10-18 hver dag med forbehold for dårlige vejrforhold.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er der begrænsninger på højde og alder for visse af vandrutsjebanerne. Læs mere under ”Vigtigt at vide inden du booker din rejse”.

All Inclusive – højden af bekvemmelighed!

Det er så herligt at rejse på ferie med All Inclusive, så skal du ikke tænke over pengepungen, og både voksne og børn vil nyde det store udbud af både mad, snacks og drikkevarer.

På Sun Palace serveres de tre hovedmåltider som buffet i i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer samt kaffe, te og varm chokolade, samt visse cocktails indgår i prisen og alle drikkevarer serveres i glas.

Imellem hovedmåltiderne er der forskellige typer af snacks samt is.

Udover hovedrestauranten er der to tema-restauranter på Sun Palace – en der serverer burgere samt en restaurant, der serverer Middelhavsinspireret mad.

Du kan spise én middag én gang per ophold på hver af disse uden ekstra omkostninger, såfremt der er plads.

All Inclusive indgår også i vandlandet, så du kan bade og lege hele dagen lang, uden at skulle forlade vandlandet.

Sport og aftenunderholdning

Ind imellem besøgene i vandlandet, kan du prøve nogle af de super sjove aktiviteter Sun Palace tilbyder. Her er der billard og forskellige pool lege. Flere dage og aftener om ugen arrangeres der aftenunderholdning, med blandt andet græsk aften og andre tema aftener. 

Wifi er gratis på alle offentlige områder, men ikke på værelserne, og for børnene er der en legeplads.

Hotellet ligger ca en kilometer fra Faliraki centrum hvor der er gode shopping muligheder, restauranter og natteliv.

Værelser med plads til op til seks personer

Værelserne er rimeligt enkelt indrettet og har alle telefon, tv, et lille køleskab,safetyboks (mod betaling) aircondition og balkon eller stue terrasse. I hovedbygningen er der centraltstyret aircondition mens der i de andre bygninger er individuel aircondition.På badeværelset er der badekar eller brusebad. Strygejern og el-kedel kan lånes i receptionen.

Mod betaling:

Safetyboks

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Her er der to rigtige sengepladser, en sovesofa og der er mulighed for at sætte en lille ekstra seng ind til børn. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max bo tre voksne eller to voksne og to børn, og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

I familieværelset som er ca. 31 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør og vindue. Der er to rigtige sengepladser og to ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og der er mulig at få en børnepris.

Familiesuite, 4-6 personer

Familiesuite, 4-6 personer

I familiesuiten som er ca. 33 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør. Der er to rigtige senge, en køjeseng og der er mulighed for at få 1-2 ekstrasenge ind på værelset, i form af enten en køjeseng eller almindelige ekstra senge. Værelset kræver mindst fire personer, og heraf skal to være fuldt betalende. Der kan bo max fire voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections