Tilvalg og forsikringer


Tilvalg og forsikringer

Comfort Class | Kids Comfort | Hamam | Late check out | Afbestillingsforsikring | Prisgaranti med fri ombookningRejseforsikringer | Side by Side | Piratkrydstogt


Comfort Class (kun Tyrkiet)

 

Opgrader din ferie med Comfort Class

Når du bor på et af vores Nazar Collection-hoteller har du mulighed for at købe Comfort Class-pakken, der giver ekstra komfort på ferien. Med Comfort Class har du blandt andet VIP-indtjekning på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen udtjekning på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke via vores kundeservice.

Bemærk at Comfort Class skal bookes senest 1 uge inden afrejse.

 

Pris per uge:

Voksen: 700 kr
Barn: 200 kr

 

OBS! En eventuel Comfort Class-pakke skal bookes af alle rejsende, som bor på samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme variationer fra hotel til hotel.

 

Læs mere her.


Kids Comfort (kun Tyrkiet)

Vi hos Nazar elsker børn, og ønsker, at både de og deres forældre skal have det så godt som overhovedet muligt! Nu slipper du for at slæbe barnevogn med dig på ferien, og du kan koge vand til vælling i fred og ro på hotelværelset.

 

På vore Pegasos-hoteller kan du nemlig booke Kids' Comfort, hvor du får klapvogn (fx Chicco Snappy Spring) samt barnestol og elkedel leveret på værelset.

 

Der findes et begrænset antal Kids' Comfort-pakker.

 

Pris: 250 kr/uge


Hamam (kun Tyrkiet)

Start din ferie på den allerbedste måde – med hamam! (kun Tyrkiet)

 

Hamam er en traditionel tyrkisk behandling; en skøn kombination af varme, damp, skrubning og massage. En professionel spa-terapeut skrubber din krop ren for døde hudceller og giver dig det perfekte grundlag for en gylden solbrun farve, der holder længere. Behandlingen afsluttes med massage med sæbeskum.

 

Når du booker en rejse til et af vores Pegasos-hoteller kan du booke hamam-pakken hjemmefra. Pakken indeholder den traditionelle skrubning og skummassage efterfulgt af en 30 minutters afslappende oliemassage. Hvis der er et sted i verden, hvor du virkelig kan forkæle dig selv med wellness, så er det i Tyrkiet, så grib endelig chancen. Men pas på – det er stærkt vanedannende!

 

Pris per behandling: 290 kr


Late Check-Out

Når du rejser med Nazar kan du på udvalgte hoteller købe tilvalget Late Check-Out. Det betyder at du mod et varierende tillægsgebyr kan beholde dit værelse frem til kl. 17.00 på afrejsedagen i stedet for at skulle forlade værelset kl. 12.00. Late Check-Out skal bestilles og betales senest 5 dage før afrejse. Bemærk at der kun er et begrænset antal værelser til rådighed, hvor du kan få Late Check-Out. Se under de respektive hoteller om dette tilvalg er muligt.


Afbestillingsforsikring

Hos Nazar ved vi af erfaring, at forsikringer inden og under rejsen er en god investering, og vi anbefaler derfor altid vores gæster at tegne forsikringer for at være beskyttet mod uforudsete hændelser.

Afbestillingsforsikring gennem Allianz
For pakkerejse med charterfly: 250 kr. pr. person
For pakkerejse med rutefly: 375 kr. pr. person

Afbestillingsforsikringen gælder ved akut sygdom inden afrejse helt frem til check-in.  Gælder desuden ved skilsmisse og separation samt re-eksamen ved fuldtidsstudier.

Hvis du ønsker at afbestille din rejse, skal du kontakte Nazars kundeservice inden afrejse. Uden for kontorets åbningstider kan du sende os en e-mail på info@remove-this.nazar.dk. Angiv bookingnummer, hvilken/hvilke personer, som ønsker at afbestille, årsag til afbestillingen samt dato for afsendelse af meddelelsen. Det er den person, som har bestilt rejsen, som skal skrive og sende denne e-mail.

Hvis du ønsker at gøre brug af din afbestillingsforsikring, skal du kontakte Allianz/Falck på telefon 70 22 04 70 eller claims.fga@remove-this.dk.falck.com 

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i betingelserne!

Produktark om forsikringsproduktet

Forsikringsbetingelser


Prisgaranti med fri ombookning (pakkerejse med charterfly)

Vi tilbyder et tilvalg for at sikre mod prissænkninger og hvis du skulle få brug for at ændre din rejse.

I dette tilvalg indgår:

- Fri ombookning, uanset årsag, hvis alle rejsende har bestilt prisgaranti, og der er mindst 42 dag til afrejse. Fri ombookning gælder ikke for rejser til reduceret pris.

- Prisgaranti. Hvis prisen på din rejse (samme dato, flyafgang, afrejselufthavn, hotel og værelsestype) sænkes inden 60 dage inden afrejse, har du ret til at få prisforskellen tilbage. Kontakt os, så tilbagebetaler vi differencen!

Pris per person: 99 kr

Når du udnytter din prisgaranti, omfatter den ikke rabatter, som er specifikke for specielle salgskanaler. For at du kan få godtgjort rabatter, som var gældende ved bookning, skal de stadig være gældende, når du udnytter din prisgaranti – ellers gælder prisen på ombookningsdagen. Prisgarantien omfatter ikke special-/grupperejser eller personlige rabatter. Prisgarantien gjelder ikke heller for pakkereiser med rutefly. 


Rejseforsikring

Nazar samarbejder med Allianz for at give dig markedets mest omfattende rejseforsikring.

 

Aktuel information:
COVID-19 – se information om hvad der gælder for din rejseforsikring her.

 

I Plus rejseforsikring indgår blandt andet:

Ny rejse - hvis du bliver syg og beordret sengeliggende af en læge mere end halvdelen af rejsen

Lægeudgifter - samt erstatning pr. dag ved ødelagte rejsedage

Bagage - erstatning for forsinket bagage

Akut tilfælde hjemme- hvis du må rejse hjem før tid

Akut tandlægebehandling

 

Indgår i Akut Medicinsk:

Ingen selvrisiko - du betaler ingen selvrisiko

Lægeudgifter

 

Læs mere om de forskellige forsikringer her.


Side by side

Vil du gerne bo på værelse ved siden af dine venner eller familie? Det kan vi godt forstå, og på vore Pegasos-hoteller i Tyrkiet (Pegasos World, Pegasos Royal og Pegasos Resort) er det faktisk muligt – mod tillæg – at sikre sig, at man har værelser ved siden af hinanden.Alle tre hoteller Pegasos World, Pegasos Royal og Pegasos Resort er temmelig store og komplekse hoteller, så det kan bestemt være en fordel at benytte sig af denne mulighed, hvis I ved at det vil gøre ferien lettere og sjovere jo tættere I bor på hinanden.

 

Hvis I har booket to værelser, så kan I blive garanteret at I bor højst tre døre fra hinanden. Dette koster 290 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.Hvis du gerne vil benytte dig at denne mulighed, så kontakt os på 70 80 12 12, og så hjælper vi dig med det praktiske.


Hotel ved lufthavnen

Nazar samarbejder med Nordic Choice Hotels som har udvalgte hoteller tæt lufthavnen. Dermed kan du få den bedste start og/eller afslutning på din rejse. Start din rejse med en afslappende overnatning inden en tidlig afrejse eller sen ankomst, med et afstressende og luksuriøst hotelophold. Forkæl dig selv med et godt måltid i restauranten eller en kold drink i baren og nyd at ferien er begyndt.

 

Som rejsende med Nazar får du 12% rabat på den normale online pris, hvis du bestiller på en af de udvalgte hoteller. Frokostbuffet er altid inkluderet. Husk at udskrive din reservation da denne skal medbringes til hotellet.

 

På bookingoversigten finder du også information om din reservation, hotellet og kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit ophold. Alle henvendelser vedrørende reservationen skal ske til Nordic Choice Hotels og ikke Nazar. Betaling foregår ved indcheckning på hotellet.

 

Læs mere og book dit ophold online »


Piratkrydstogt

Børnenes yndlingudflugt!

Børnenes yndlingudflugt! Få plads på vores mest populære udflugt! Her kan du følge med Captain Nemos besætning på en fantastisk eventyrdag på Manavgat-floden. Det bliver en dag fyldt med sjov og leg ombord på piratskibet, og når vi kaster anker og går i land på stranden begynder den store skattejagt! De internationale pirater gør dagen uforglemmelig, og alle eventyrlystne pirater, store som små, er velkomne til at deltage. Bustransfer til og fra hotellet er inkluderet.

Udflugten finder sted om tirsdagen. Bemærk at udflugten kan blive aflyst pga. vejr eller ved for få tilmeldinger. Billetten til udflugten sendes via SMS senest mandag kl. 12 (gælder også ved ankomst mandag). Afbestilling af udflugten skal ske senest mandag kl. 11. Hvis du ikke modtager en SMS, beder vi dig venligst om at kontakte vores Service Center. Ved to-ugers rejser vil du få booket plads på piratkrydstogtet om tirsdagen i den første uge. Hvis du i stedet ønsker at få plads tirsdag i den anden uge bedes du kontakte guiderne på destinationen og høre om dette er muligt. Denne udflugt kan bookes hvis du bor på udvalgte hotell Alanya, Incekum eller Side i Tyrkiet.


Kontakt os
Telefon
70 80 80 60 Åbningstider

Mandag - fredag:
09.00 - 17.00
Lørdag:
09.00 - 15.00
Søndag:
Lukket


Chat
Har du et kort spørgsmål kan vi give dig et hurtigt svar via chatten.

Mail os
Du kan også kontakte os via mail.

info@nazar.dk

Gavekort

Hvorfor ikke gratulere eller overraske en kær ven eller et familiemedlem med et gavekort fra Nazar?

Læs mere


Like os på Facebook

Her finder du unikke tilbud, information om vores destinationer samt de seneste nyheder fra Nazar

Følg os på Facebook