Nazars nyheder 2020

Få et overblik over årets nyheder!

Som Danmarks All Inclusive-specialist tilbyder vi dig alt fra vores nyeste vandlandshoteller med alle sine snørklede vandrutsjebaner til vores nyeste Premium Collection-hoteller, hvor der er luksuriøse omgivelser og overdådigt All Inclusive.

For at gøre det lettere at følge med i vores nyheder har vi samlet det hele på denne side, så du bedre kan let få overblik over de spændende nyheder vi præsenterer i løbet af vinteren.

Captain Nemo kommer til Rhodos

Wohoo! Vi håber, at du er lige så glad for denne nyhed som vi er!

 

Til sommer vil Captain Nemo og hans pirater nemlig underholde og aktivere børnene i vores populære børneklubber på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Skandinaviske aktivitetsguider

Vores passionerede og engagerede skandinaviske aktivitetsguider laver i løbet af jeres ferie en masse herlige aktiviteter – det kan være alt lige fra spændende skattejagter til kreative lege, morsom underholdning og et hav af sjove påfund.

Sjove aktiviteter for alle aldre!

Ved de sjove aktiviteter møder børnene jævnaldrende venner fra hele Norden.

Inkluderet i prisen

Alle de mange aktiviteter og underholdning i børneklubben er betalt hjemmefra og inkluderet i rejsens pris.

Mini Chefs - NYHED!

Klar, parat, bag!

Ett av våra populära initiativ i barnklubben är Mini Chefs! Här får barnen baka och dekorera kakor med kunnig hjälp av våra skickliga aktivitetsguider.

Kagerne skal naturligvis spises

Haps, haps, haps! Når kagerne er bagt færdigt skal de naturligvis også nydes på en lille picnic med Captain Nemo og hans pirater.

Vores nyeste Value Collection hoteller

Vores nyeste Premium Collection hoteller

Vores nyeste Holiday Collection hoteller