Bliv en del af Nazar

I et højhus nær Malmø C sidder et team med højt til loftet og international stemning, som gør drømme til virkelighed. Kom til os i Malmø eller nede i Europa hvis du også elsker at arbejde med årets vigtigste begivenhed - ferien!

Lige nu søger vi efter:

Nazars hovedkontor

Arbejde på Nazars hovedkontor

På hovedkontoret i Malmø har vi ca. 25 medarbejdere som styrer de administrative tjenester for de fire nordiske lande. Vi har friske og moderne lokaler som ligger et stenkast fra Malmø C. perfekt for dig som pendler og synes om frokost ude. Takket være vores relativ lille størrelse er der altid en skøn og åben stemning på kontoret og her er altid højt til loftet.

I vores call center blandes svensk, dansk, norsk og finsk. Fællesnævneren for vores medarbejdere er en vældig høj servicefølelse. Fra hovedkontoret i Malmø styres i øvrigt alt markedsføring, prissætning, kvalitetssikring, IT og økonomi. 

Bliv en Dream Provider

Arbejde som guide hos Nazar

Som guide eller aktivitetsguide får du mulighed for at kombinere din passion for at arbejde med service eller børn, samtidig med at du bor på en solrig destination langt fra regn og kulde.

Arbejdspladsen er først og fremmest vores 4 og 5-stjernede hoteller hvor de fleste af vores gæster bor. Som repræsentant på vores rejsemål, er du vores ansigt udadtil, du er på arbejde når vores gæster er på ferie!

For os er det vigtigt at vores guiders personligheder og talenter får lov til at lyse igennem i arbejdslivet og vi opmuntrer vores medarbejdere til at udfordre begrebet Dream Provider og tage det til nye højder.