Oplev autentiske Kalithea & Faliraki

Kun seks km fra Rhodos by, findes det smukke og rolige område Kalithea, med masser af dejlige strande og hyggelige steder. Et af de største områder i regionen er Koskinou og her kan du slentre rundt i det idylliske kvarter med farverige huse. Kalithea er græsk og betyder "den bedste udsigt", hvilket du virkelig får her.

Få kilometer længere mod syd ligger Faliraki, som er en af Rhodos mest populære feriesteder. Her er der masser af aktiviteter for hele familien, såsom vandland og forlystelsespark, samt en af øens bedste strande, som er over fem kilometer lang.

Eftersom regionen ligger nær Rhodos by har man et stort udvalg af underholdning, shopping og restauranter i nærheden.

  • Lange strande med turkisblåt hav
  • Billedskønne omgivelser og en fantastisk udsigt
  • Masser af aktiviteter for både store og små
  • Her finder du et kort over vores hoteller

Læs mere: Rhodos stad & Ixia og Kiotari

Værd at vide om Kalithea & Faliraki

[Translate to Danish:] text

Vandlandet i Faliraki

Faliraki har en af de længste og mest velholdte strande i hele Grækenland. Udover afkølende dyp, kan du prøve forskellige ekstremsportsgrene eller suse ned ad vandrutsjebanerne i Europas største vandland. Her er attraktioner for hele familien, men især for børn, med masser af pools og vandrutsjebaner.

Lindos Akropolis

Fra Rhodos by har man nem adgang med en bus til den lille landsby Lidos, der ligger ca. 50 km derfra. Byen har kun omkring 1000 indbyggere og er hele 4000 år gammel. Lindos er meget værdsat af de mange besøgere for sit maleriske udseende, med masser af smalle gader i den typisk antikke bymidte. I byen er der en berømt Akropolis med en smuk tempelruin, hvorfra man har en enestående udsigt over byen og Middelhavet.

Sommerfugledalen i Petaloudes

En af Rhodos mest populære seværdigheder, sommerfugledalen i Petaloudes, ligger på øens nordvestre side. Her kan du se tusindvis af farverige sommerfugle i naturlige omgivelser. Selve turen til sommerfugledalen fra Rhodos by er også fantastisk smuk!

Kalithea

Rhodos østkyst anses for at have de bedste sandstrande. Kalitheas strand er børnevenlig med krystalklart vand og her tilbydes dykning for de interesserede.

Området ved Kalithea Bay er kendt for sine trendy badgæster og den lokale elite vælger ofte denne strand, når de ønsker at nyde solen og havet. Sandet er groft og med små runde sten.

Faliraki

Faliraki er en af Rhodos bedste og mest populære strande. Den er fem kilometer lang og fuld af liv i højsæsonen. Der er både liggestole, vandsport, taverner, strandbarer og langs promenaden er der masser af hoteller. Du finder også Europas største vandland, en forlystelsespark, et bowlingcenter, en historisk park og meget mere.

Eli Beach

Eli er en af Rhodos mest populære strande og ligger midt inde i centrum af Rhodos by og det er nemt at tage dertil. Her er der altid mange mennesker og en skøn feriestemning. Du får både solsenge, parasoller, vandsport og her er mange restauranter og barer at vælge imellem. Stranden består af små sten og det smukke, klare vand bliver hurtigt dybt.

Fra Kalithea til Rhodos by er der cirka seks km. På de gamle historiske gader i Rhodos by er der både masser af souvenirbutikker og almindelige butikker, flere forskellige caféer og barer hvor du kan tage en pause, hvis sommervarmen skulle blive for meget.

I de fleste landsbyer finder du mindre markeder eller boder, der sælger friske oliven, tørret kød og fisk, nødder, bønner, urter, krydderier og græske specialiteter.

Faliraki er et af de mest populære feriesteder på Rhodos og har et bredt udvalg af restauranter og underholdning. Der er masser af restauranter og cafeer i byen, både autentisk græske, men også italiensk og asiatisk mad.

Med bus eller tax kommer du til Rhodos by på et kvarter.

I Rhodos by er der mange restauranter, barer og caféer. Flere af restauranterne serverer fisk og skaldyr, græske specialiteter og endda også mezedes, d.v.s. forskellige små retter. Nattelivet er mest intenst i Rhodos by, hvor der kan være meget travlt i højsæsonen.

Den billigste måde at komme rundt på er med bus, som kører på størstedelen af øen, hvor man samtidig kan nyde omgivelserne. Busserne kører både inde i Rhodos by og rundt til mange af øens populære destinationer og seværdigheder.

Vil du til steder hvor busserne ikke kører eller hvis du vil afsted efter midnat, er taxa det bedste alternativ. Taxastationer findes rundt omkring i Rhodos by og flere steder på øen. Lejer man en bil kan man også få meget ud af ferien, og det er en god måde at opdage nye steder på egen hånd.

Det er også muligt at tage på bådtur! Man kan for eksempel leje en lille fiskekutter og kombinere transport med en smuk udsigt.

Banker og hæveautomater findes i Rhodos by, på alle omkringliggende større destinationer og på de fleste hoteller.