Rhodos, Grækenland

Den grønne ferieø fuld af oplevelser


Rhodos har længe været en af de mest populære charterdestinationer – hvilket er let at forstå! Her trives både børnefamilier og par. På Rhodos findes der masser familiehoteller, strande med krystaklart vand, spændende kultur og historie, god shopping og et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og natklubber. En ferie-ø for alle, helt enkelt!

Vi har familiehoteller på öens nordlige dele i Rhodos by, Ixia, Ialyssos, Kalithea og Faliraki, men også længere sydpå i Kiotari.

Se alle vores hoteller på Rhodos eller læs mere om Kalithea/Faliraki, Rhodos by, Ixia/Ialyssos og Kiotari.

Her er vi på Rhodos

Kalithea & Faliraki

Kalithea betyder ”den smukkeste udsigt” på græsk, hvilket virkelig er passende for hele området omkring Kalithea og Faliraki. Her findes en af øens bedste strande!

Læs mere

Rhodos by

I Rhodos by findes der noget for alle; smuk udsigt, shopping og fantastiske strande. Ikke langt derfra ligger Ixia som er manges favoritdestination på Rhodos. 

Læs mere

Kiotari & Lindos

Kiotari er det perfekt rejsemål for at opleve genuin græsk charme. Byen ligger lige udenfor den antikke by Lindos med sine charmerende brostensgader.

Læs mere

Alle vores hoteller på Rhodos 

På Rhodos finder du All Inclusive-hoteller i topklasse, hoteller med vandland, prisvenlige familiehoteller og et rigtig luksushotel!

Oplev den græske øhavsperle

Rhodos byder sine besøgende på både historie, smuk arkitektur såvel som god mad og turkisblåt vand. Vores dygtige guider på Rhodos giver deres anbefalinger til gode, kendte og lidt mindre kendte steder du kan se og opleve på den skønne ferieø.

Kritinia's borg

Lej en bil og udforsk den smukke ø på egen hånd! Tag på road trip og besøg den gamle borg ved Kritinia og den nærliggende landsby.

Besøg de syv kilder

Perfekt tur til en varm dag! For at komme til de syv kilder skal I gå gennem en smal tunnel i det forfriskende, klare vand.

Betagende udsigt!

Det er umagen værd, når I kommer til toppen! Nyd den betagende udsigt fra toppen af Monolithos borgruinen.

Italiensk spøgelsesby

Lej en bil og kom væk fra alfarvejen! Den forladte italienske by Campo Chiaro, som også kaldes ”den italienske spøgelsesby” er et spændende besøg.

Mandraki-havnen

Det menes, at et af oldtidens syv vidundere ”Kolossen på Rhodos” har stået hvor indsejlingen til Mandraki-havnen er ved Rhodos by.

Anthony Quinn Bay

Den pittoreske bugt er navngivet efter den amerikanske skuespiller Antony Quinn, som forelskede sig i den under indspilling af ”Navarones kanoner”.

Vores mest populære hoteller

Leder du efter et All Inclusive-hotel, vandlandshotel eller værelser med egen pool? På Rhodos findes alt det og meget mere!

Middeltemp. i juli 30°C

København - Rhodos 
ca. 3.5 time

Valuta: Euro €

Tidsforskel +1 time