Rhodos

Rhodos har utrolig meget at tilbyde sine besøgende.


Rhodos har igennem mange år været et yderst populært charterrejsemål – og det forstår vi godt! På Rhodos trives både børnefamilier, festglade unge og par. Her er strande med krystalklart vand, spændende kultur og historie, hyggelig stemning, god shopping, gamle ruiner, samt et stort udbud af tavernaer, restauranter, caféer, barer og diskoteker – her er virkelig noget for alle!

Vi har størstedelen af vores hoteller på øens nordligere dele i blandt andet Rhodos by, Ixia, Ialyssos, Kalithea og Faliraki, men vi har også et hotel lidt længere sydpå i Kiotari/Lindos.


Oplev den græske øhavsperle

Rhodos byder sine besøgende på både historie, smuk arkitektur såvel som god mad og turkisblåt vand.

.

Middeltemp. i juli

30°C

Valuta

Euro €

København - Rhodos

ca 3.5 t.

Vores mest populære hoteller

Leder du efter et All Inclusive-hotel, vandlandshotel eller værelser med egen pool? På Rhodos findes alt det og meget mere!

.

Vores destinationer på Rhodos

Kalithea & Faliraki

Kalithea betyder ”den smukkeste udsigt” på græsk, hvilket virkelig er passende for hele området omkring Kalithea og Faliraki. Her findes en af øens bedste strande!

Læs mere

Rhodos by & Ixia

I Rhodos by findes der noget for alle; smuk udsigt, shopping og fantastiske strande. Ikke langt derfra ligger Ixia som er manges favoritdestination på Rhodos. 

Læs mere

Kiotari & Lindos

Kiotari er det perfekt rejsemål for at opleve genuin græsk charme. Byen ligger lige udenfor den antikke by Lindos med sine charmerende brostensgader.

Læs mere

Anbefalinger fra vores guider

Vores dygtige guider på Rhodos giver deres anbefalinger til gode, lidt mindre kendte steder du kan se og opleve på den skønne ferieø. 

Udflugter 

Tag med os på tur! Vi tilbyder mange skønne og spændende ture og udflugter.

Chalki

Besøg den charmerende lille ø Chalki! På den hyggelige og pittoreske ø kan I nyde den afslappede stemning og tid til hinanden.

Symi

Så bliver det vist ikke mere idyllisk! Besøg skønne Symi med de fine kulørte huse, en tilbagelænet atmosfære og lækker græsk mad.

Jeep Safari

Kom off road på en spændende jeep safari! Besøg steder som kun de stedkendte finder i de uspolerede naturskønne omgivelser.

Vil du bestille en udflugt?

Kontakt en af vores dygtige guider når du er ankommet til Rhodos og hvis du vil vide mere eller booke en udflugt.

Alle vores hoteller på Rhodos 

På Rhodos finder du All Inclusive-hoteller i topklasse, hoteller med vandland, prisvenlige familiehoteller og et rigtig luksushotel!